Arta De Perete Imagine De Imprimare Bancnota De 100 De Dolari Pop Art De Lege Panza Pictura Pentru Camera De Zi Decor Acasă Nici Un Cadru

19.86lei

44.10lei

-54 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: Panza Mediu: Cerneala Rezistenta La Apa Acasă Decor: Camera De Zi, Decorare Nunta, Dormitor, Baie, Birou, Hotel, Sala De Mese Picătură de transport maritim și en-Gros: Suport Utilizare: Cadou Unic pentru Familie ,Prieteni, Părinți Ceva important pentru clienții noștri: 1. În condiții normale, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce ați făcut plata și actualiza numărul de urmărire pentru tine.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați personalul de serviciu pentru clienți, și vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai curând posibil. 2.Pentru a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport,nici mat, nici un cadru în interiorul, nici în afara cadrului ,doar panza laminate. 3.Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini. 4.Această calitate excelentă de imprimare panza este fără interiorul și în afara cadrului de a menține scăzut costul de transport maritim, dar această dimensiune este de obicei rama foto dimensiune și puteți obține gata cadru cu ușurință. 5.Pictura nu este manual, este tipărită de mașini. 6. Daca ai nevoie de dimensiuni personalizate, vă rugăm să ne contactați.

Despre service

Articol vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare de la primirea de plată.Vom livra elementul jgheab de e-Pachete sau China Post și Hong Kong Post.

Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți: timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 30-35 de zile, și vă rugăm să fie pacient pentru sosirea.

Mai jos este transportul de masă timp de nenumărate (ca urmare a politicii vamale și de transport, unele județe va dura aproximativ 4-6 săptămâni pentru a ajunge).

Asia de sud-est: 10-15 zile

Asia de vest și Asia de nord: 15-25 zile

Orientul Mijlociu: 15-25 zile

NOI: 10-20 de zile

Marea BRITANIE/AU: 15-25 zile

Etichete: proiect de lege dolar, dolarul dolari, arta pop, gama adob photoshop, artnet dmx, allah arta poster, tablou truda, femeie roy lichtenstein, celebrul pop art-pictura, replica pop figura

Nume De Brand HENGTING
Forma Dreptunghi Orizontal
Numărul De Model DH0079
Cadru No
Origine NC(de Origine)
Material Panza
Baza De Sprijin Panza
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Tip Panza Tiparituri
Subiecte Pictura Figura
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Stil Modern
Este Dispozitiv Inteligent No
Modul cadru Neînrămate
Original Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea