De VANZARE !! 2pc Noua Regină/Standard de Mătase~y Perna din Satin Caz mai Multe Culori 5

24.73lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1 de piese Noi Satinat fete de Perna

Satin este o tesatura care are de obicei o suprafață lucioasă și o plictisitoare înapoi.Acest material este format cu un satin folosind 100% Poliester .

20" Wide

29" Lung

Are Textură Fină Și Mătăsoasă

Mașină de spălat (nu masina de uscat, dar atârnă uscat!)

Reduce Ruperea Parului

Menține Echilibrul de Umiditate în Păr și Piele

Dimensiune Standard pentru a se Potrivi Regina Full Twin

100% poliester-a făcut fără sudură din satin neted

USPS Număr de Urmărire Incluse

Te rog, înainte de a părăsi un feedback NEGATIV sau deschiderea unui CAZ , vă rugăm să NE CONTACTAȚI în primul rând.Noi vă va ajuta să rezolve problemele pe care le au cu produsele noastre.A părăsi un feedback negativ nu va rezolva nimic și va încetini procesul de ne ajuta cu problemele tale.Ne străduim pentru servicii excelente clientilor si satisfactia dumneavoastra este important pentru noi.Vă mulțumim pentru cumpărături cu noi!

Cumpărătorii Internaționale

Vă rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărător\'s de responsabilitate.Vă rugăm să verificați cu țara ta\'s birou vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Politica De Rambursare

Am accepta cu bucurie revine pentru nefolosite/nespălate seturi care sunt încă nedeschise și îndoite în ambalajul lor original și re-vandabila.Tot ambalajul Original trebuie să fie incluse.Vom accepta returnare în termen de 14 zile de la data primirii produsului.Restituire va fi dat în același mod elementul a fost achiziționat (minus costul de transport maritim pentru cumpărător).Cumpărătorul este responsabil pentru returnare.Toate licitațiile sunt descrise cele mai bune din cunoștințele noastre și, dacă aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra produsul.

Imaginile digitale vom afișa au culoarea cea mai precisă posibil.Cu toate acestea, din cauza diferențelor în monitoare de calculator, nu putem fi responsabili pentru variații de culoare între produsele reale. iar pe ecran.

Etichete: față de pernă din satin, 100 de pernă de mătase caz, față de pernă din satin de bumbac, perne decorative de culoare, perna pat cazul satin, față de pernă zburli, față de pernă de mătase, față de pernă de mătase pură, 10 standard de pernă, față de pernă din satin cu fermoar

Clasa Clasa A
Numărul De Thread 100TC
Tip Fețe De Pernă Decorative
Nume De Brand NoEnName_Null
Tesatura Conta 20
Technics Țesute
Caracteristică Eco-Friendly
Stil Diagonal
Material 100% Poliester
model Simplu Vopsit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea