Helper 14.5 V 2A 29W Incarcator Auto Adaptor Auto USB de Tip C C pentru MacBook 12" lumea de debut

165.13lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Debutul Mondial

USB-C, Auto Incarcator pentru

Apple NOUL MacBook 12" Retina display

29 W

Puterile laptop în interiorul masini, remorci, avioane și alte vehicule cu motor.

Ușor, compact, conceput pentru laptop-uri APPLE.

Port USB pentru smartphone, tableta ,ipad-ul sau MP3 de încărcare.

Necesită o de 12 v de la bricheta sau orice alt DC 12 v, priză electrică.

Protecție la suprasarcină, scurtcircuit si supraincalzire.Cu mai multe circuit de protecție.

Fabricat cu materiale de înaltă calitate pentru a asigura fiabilitatea, cu scurt-circuit și suprasarcină și protecție Supra-curent

Pentru MacBook 12 inch Retina și alți USB-C, calculator, telefon mobil 36W

Puteți spune client service computer model

Putere: 36W;

DC Intrare: 10V-15V;

Ieșire DC : 5V3A/9V3A/12V3A/15V2.4A & ( 5V 2.1 A USB PORT);

Maxim amap-urilor: 3A;

Conector/Sfat: Tip C / USB-C, Quick Charge 3.0 tehnologie.

Tip C PD INCARCATOR AUTO - PD Tehnica: ADAPTIVE Curent, tensiune de conversie, astfel încât eficiența de conversie este mare, nici de căldură, de înaltă securitate.Puteți să Nu vă faceți Griji că nu există riscul de febră.Compatibil cu Noul Macbook/Macbook Pro

Reversibile Cablu de - Asta înseamnă că acest Tip-C cablul nu contează ce fel vă conectați.Nu mai încercați să conectați un cablu, găsind-ai luat-o pe un drum greșit, încearcă din nou și apoi dându-și seama că ai avut dreptate de prima data!

UȘOR de Utilizat - Acest 36W încărcător de mașină cu ușurință pot conecta la bricheta auto.Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bateria telefonului nu este suficient pentru a pierde apeluri importante sau mesaje text.

USB CHARING PORT - Există 2 moduri de încărcare pentru acest SoulBay capacitate mare de încărcare pentru mașină: Tip-C & Micro USB-C (5V/2.1 a UNIVERSAL).Puteți încărca două telefoane mobile, la un moment dat prin acest portabil "power bank".Se potrivește Nexus 6P, Nexus 5X, LG G5, Pixel C, Nokia N1, LG G5, Lumia 950/950XL, și Mai mult de Tip USB-C Dispozitive.

\

Ce face un Tip-C Conector Dă-ne și de Ce am ales asta?

1* suficient de Mic pentru un telefon inteligent, dar suficient de puternic pentru un PC sau chiar un server, oferă, de asemenea, de mare viteză de încărcare rapidă.

2* Tip C conector poate fi folosit pentru a încărca nu numai telefoanele mobile, acesta poate fi folosit pentru a alimenta o mulțime de alte dispozitive care, anterior, ar fi nevoie de o sursă de alimentare separată.

Toate în toate, puteți cu adevărat să Conectați cablul orice mod doriți, și va funcționa doar!

Caietul de sarcini:

DC intrare: 10V-15V

Ieșire DC : 5V3A/9V3A/12V3A/15V2.4A & ( 5V 2.1 A USB PORT)

Conector/sfat: USB-C / Tip C

Greutate: 90g

Cutie greutate: 300g

Lungime cablu: 2 metri/6.5 ft (78.74 inch)

Compatibil cu cele Mai multe de Tip C, Dispozitive de Încărcare:

Cele mai multe Telefoane Inteligente: iPhone7/7Plus, Z11 mini S, Nexus 6P, Nokia N1, LG G5, Pixel C, Lumis 950/950XL, XIAOMI 4C, HTC Bolt, Sony Xperia XZ, Galaxy Note7, MEIZU pro 6, HUAWEI P9, Le 1, 2 Si 3, Le Max Le Pro, ZUK, Un Plus și mai multe USB Tip-C telefoane mobile.

Notebook-uri: Mac Book, carte de Crom Pixel, ONDA oBook10 Pro și etc..

Atenție:

2 metru cablu USB de Tip C este Fixat pe acest încărcător, niciun alt cablu USB este inclus.

Pachetul Include:

1 x Tip C PD Incarcator de Masina

DC: 36watts DC intrare : 10V-15V DC Iesire : 14.5 V 2 O & ( 5V 2.1 a USB PORT) Conector/sfat: USB-C Greutate: 90g Cutie greutate: 300 g Culoare: Apple atemporal alb lungime Cablu: 2 metri Compatibil cu MacBook 12" MK4M2CH/O MF855CH/O MJY32CH/O MK4N2CH/O MF865CH/O MJY42CH/A

Cu propria noastră fabrică pentru fabricarea produselor,

putem asigura produse în timp util de livrare,

de încredere, calitate și preț favorabil, care este avantajul nostru.Noi oferim cea mai bună calitate laptop adaptoare de alimentare pentru cel mai mic preț cu cel mai înalt nivel de serviciu.

Toate laptop adaptor încărcătoare sunt Noi și a trecut strictă a procedurilor de asigurare a calității, cum ar fi CE ,RoHS,UL,FCC și iso 9001/9002/14001.

( doar 5% fabrica de îngrijire de calitate, precum și o fabrică în China)

Bun furnizor și doresc să se extindă pe piață.

Preț: nu mai mic,dar au o valoare bună și doar la dorința dumneavoastră.

Găsiți-ne poate salva timp și bani.

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important .Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. 2.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Noi oferim cea mai bună calitate laptop adaptoare de alimentare pentru cel mai mic preț cu cel mai înalt nivel de serviciu.

Toate laptop adaptor încărcătoare sunt Noi și a trecut strictă a procedurilor de asigurare a calității, cum ar fi CE ,RoHS,UL,FCC și iso 9001/9002/14001. ( doar 5% fabrica de îngrijire de calitate, precum și o fabrică în China) Bun furnizor și doresc să se extindă pe piață.Preț: nu mai mic,dar au o valoare bună și doar la dorința dumneavoastră.

Găsiți-ne poate salva timp și bani.

Protecție

1 Protecție La Scurt-Circuit

2 protecție la supracurent

3 Protecție La Supratensiune

Etichete: zoey, 29w usb c, 29W, cheie usb c macbook, macbook adaptor de alimentare amintesc, incarcator macbook, 12 v incarcator universal usb, apple macbook air încărcător 8, incarcator macbook air europene, macbook încărcător magfe

Compatibil Marca Pentru Apple
Curent De Ieșire 2A
Numărul De Model 29W
Tensiunea de ieșire 14.5 V
Pachet Da
incarcator auto adaptor pentru macbook MK4M2CH/O MF855CH/O MJY32CH/O MK4N2CH/O MF865CH/O MJY42CH/A
IEȘIRE DC 5V3A/9V3A/12V3A/15V2.4A
Adaptor Conector USB-C de Tip C
Nume De Brand helper

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea