Confort Birou Picior De Odihnă Pură Memorie Spuma De Perna Perna De Spumă Solidă Perna Acasă Piciorul Relaxa Ameliorarea Durerii Non-Alunecare Mat Lavabil

44.76lei

74.62lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Confort Birou Picior De Odihnă Pură Memorie Spuma De Perna Perna De Spumă Solidă Perna Acasă Piciorul Relaxa Ameliorarea Durerii Non-Alunecare Mat Lavabil

Caracteristici: Se poate odihni muschii picioarelor pentru a calma durerea în picioare, picioare, genunchi, spate inferior, fese, gleznelor și articulațiilor.Acesta oferă confort și sprijin pentru mii de clienti.

Ridica picioarele, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și reduce dilatarea venei.

Poate reduce durerea de picioare și de a elimina tulpina atunci când stai într-un scaun pentru o lungă perioadă de timp

Inversa pedale pentru a realiza un balansoar de acțiune.Ține-ți picioarele și picioarele în mișcare pentru a îmbunătăți concentrare.

Fabricat din spuma de memorie, aceasta nu se va deforma după utilizare repetată, este elastic și moderat moale, și nu va pierde sprijinul din cauza moliciune.

Cu respirabil și fermoar de design, puteți să vă păstrați picioarele curate și confortabile, și coajă pot fi spălate la mașină.

Dacă purtați pantofi sau nu, acest pedalei va fi mai bun companion.În plus, dacă sunteți acasă sau la birou, puteți să-l utilizați în orice moment.

Caietul de sarcini:

Culoare:Negru

Material:Poliester bumbac

Dimensiune:40*11*21cm

Conținutul Pachetului:

1*picior de odihnă birou restul mat

Notă:

Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este de /- 1-3cm.

Etichete: multimetru hp 890cn, reuniune de gustări alimentare, nillkin f2 pro caz, lampadas condus tiguan, multimetru hapotest, pcie 3 0x4 extender, tura de noapte de dimensiuni mari, ktm fan kit de instalare, nopți harry potter

Tip Șezut/Spate Perna
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea