Flexibil de Golire Instrument Pliabil Ulei de Masina de Realimentare Lung Gura Pâlnie Benzina Aditiv de Ulei Motocicleta Ferma de Gazon Stivuitoare Utilizarea ATV

20.15lei

33.03lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Perfect Pâlnie de Sistem: perfect pâlnie sistemul realizează cel mai simplu de transmisie.Flexibil drenaj instrument este foarte potrivit pentru deversarea de petrol, benzină și alte lichide de la autoturisme, camioane, motociclete, Atv-uri, echipamente industriale, echipamente de gazon și stivuitoare.

2、Curățare Ușoară: Doar ștergeți-l curat și depozitați-l plat, apoi se ruleaza-l pentru a se potrivi orice set de instrumente.Instrumentul poate funcționa în intervalul de temperatură de -30F ° la 425F °, și este extrem de compatibil cu auto comune lichide.Este nevoie doar să fie remodelat și utilizate în mod repetat.

3、Largă de Aplicare: Potrivit pentru toate aceste fluide / chimice: ulei, benzina, apa, lichid antigel, lichid de frana, parbriz lichid, acid de baterie, și cele mai multe produse chimice utilizate cu vehicule și echipamente: masini / automata camioane, barci, biciclete, motociclete, tractoare, echipamente de gazon, 4 roți, echipamente industriale si stivuitoare.

4、mai Multe Scopuri: În plus față de golire și umplere lichide, flexibil drenaj instrumente pot fi folosite pentru o varietate de aplicații, inclusiv transferul se scurge apa din conducte, umplere fermelor de păsări, și de umplere îngrășământ containere.Pliabil si foarte compatibil.

5、Instrument Util: se Scurge greu-la-ajunge la filtre de ulei cu ușurință, fără a provoca confuzie.Un instrument simplu și util pentru a transfera lichid / uscat ingredientele din recipient de sticlă în timp ce păstrarea contorul de la debordant.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni(aproximativ): Mic 37x17cm/14.57*6.69 inch.Mare 50x20cm/19.69*7.87 inch

Greutate(aproximativ): Mic 190g; mare 375g

Culoare: verde

Material: cauciuc + aliaj de aluminiu

Lista De Ambalare:

1 * Drenaj Instrument

Etichete: flexibil instrument de debavurat, Pâlnie, stivuitor jucărie, aer de scurgere a uleiului, rare, camion stivuitor, rc rx tx, ant farm, pâlnie ulei, espeeder de scurgere a uleiului

Material Alte
Numărul De Model Drenaj Instrument
Caracteristică Eco-Friendly
Funcția 2 Fordable
Instrumente De Specialitate De Tip Alte
Funcția 1 Deformabile
Certificare CEE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea