Xiaomi Mijia Mi Smart Scară Greutate 2 Baie Cântare Electronice Digitale Piardă în Greutate de Fitness Bluetooth Ecran cu LED-uri Mifit APP

83.21lei

109.47lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Xiaomi cântare 2

Sensibil precizie într-un pahar de apă

De înaltă precizie senzor de presiune

Modul Dual

Greutatea ideala calcul în timp real

Echilibrul corpului evaluare

De înaltă precizie senzor

Percepe cu exactitate modificări fizice în fiecare zi

Xiaomi scara 2 folosește de înaltă precizie, oțel mangan senzor, care poate detecta cu precizie schimbarea de la subtil la 50g.

Fiecare ceașcă de apă mănânci și bei pot fi ușor cuantificate, și trei unități de kilograme, kilograme și livre sunt furnizate.

Alegeți pentru a ajuta în mod eficient vă ajusta datele de greutate.

De înaltă precizie de oțel mangan senzor de upgrade-uri de performanță pentru a 50g

Xiaomi APP Sport

Trage în mișcare curbe

Deschide Xiaomi Sport App, puteți vizualiza datele de schimbările fizice și de curba de înregistrare oricând, oriunde, și de a vedea în mod clar procesul de transformare propriu.Planuri de Fitness si dieta ajustări pot fi, de asemenea, face pe baza IMC (Indicele de Masa corporala).În același timp, de fiecare dată când o greutate de date va fi încărcat automat la cloud prin intermediul APP, spațiu de stocare nelimitat.

Bricheta greutate, cu atât mai bine

Au un ideal în greutate și să fie sănătos

Xiaomi scala 2 este echipat cu o greutate ideala funcția de măsurare.

Este potrivit pentru greutatea ta în funcție de înălțime și de vârstă, IMC și alte date,

așa că nu trebuie să orbește pierde în greutate și excesul de greutate pentru frumusețea formei.

Menține corpul stabil

Echilibrul este esențială capacitatea de

Echilibrul abilitatea este capacitatea de bază de activitate fizică, precum și îmbunătățirea soldului poate reduce riscul de a cade și leziuni comune.Mei scala 2 este echipat cu un corp de echilibru funcție de testare.Când închizi ochii și să stea pe scară, puteți înțelege echilibrul corpului pe app.

Identificare automată de fiecare membru al familiei

Xiaomi scara 2 poate identifica în mod automat membri ai familiei bazate pe date de corp, și poate suporta până la 16 membri pentru a partaja, astfel încât întreaga familie se poate împărtăși.Este de asemenea posibil pentru a seta modul de oaspeți, astfel încât alte persoane pot măsura de date, fără a lăsa urme.

Exploatație copil cu o greutate

Să acorde o atenție pentru creșterea copilului

Xiaomi cântare 2 susțină o greutate a copilului, părinții au cântărit-o dată, și apoi copilul este cântărit în brațe și cântărit, puteți obține în mod automat greutatea bebelusului.Desigur, puteți măsura greutatea animalului tau de companie în același mod.

Ușor să se integreze în mediul de acasă

Indiferent de utilizare sau aspectul, Xiaomi scala 2 este un joc simplu, dar plin de experiență.Sale de cristal clar, neted și delicat textura pot fi încorporate în orice stil de acasă, fără a simți.

Ascunse ecran cu LED-uri,

Display-ul este clar și aduce un aspect integrat și simt.

Alb cald, sticla, mai multe ecran de imprimare

Cele 20 de procese sunt fin artizanale și robust.

Colturi rotunjite, CNC de prelucrare de precizie,

Netedă și delicată, reducerea scapam de daune.

Greutate de oameni, de comutare inteligentă

Trimite colete, necesitatile de zi cu zi, etc.

În plus față de greutate de corpul uman, Xiaomi scara 2, de asemenea, poate satisface nevoile de cântărire obiecte mici, și poate măsura încă de viață cât mai mică de 100g după boot.Este pepene galben fructe cumparat de ajuns?Livrarea prin curier este de mai multe?Cea mai mica problema de viata de cântărire este rezolvată.

Bluetooth 5.0, mai rapid și mai stabil de transmisie

Xiaomi scara 2 utilizează Bluetooth low-power 5.0, greutatea, viteza de transmisie a datelor este mai rapid și mai stabil, prețuiesc fiecare secundă.

Xiaomi scara 2 Nr 7 baterie x3 manual (inclusiv trei pachete de certificate) x1

Notă:

1. Înainte de a te simți dezechilibrat, asigurați-vă că pentru a deschide ochii și stai pe picioarele tale.Persoanele cu echilibru precar posibilitatea, cum ar fi femeile însărcinate, persoanele în vârstă, și disfuncția vestibulară în creier nu utilizați această funcție.

2. Xiaomi 2 scale nevoie de 5kg greutate la boot, puteți utiliza modul de cântărire după boot.

Etichete: smartwatch, xiaomi mijia 3, xiaomi a condus ligjt, dumbbel, fiil, mijia xiaomi, wanbo, scara 2 km, baterie xiaomi mija, xiaomi mi

Nume De Brand Xiaomi
Numărul De Model xiaomi Scară Greutate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea