Apollo 16 1200W LED-uri cresc de lumină întregul spectru cresc lumini, funcționează bine cu orice gradina interioara, sistem hidroponic (Personalizabil)

2 360.85lei

3 688.83lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: 1. 85-264V AC putere de intrare, 50/60HZ frecventa de lucru,potrivit pentru mediul global de energie rezidențiale. 2.Revoluționar design disipare de căldură, availably atenua interne ciclu termic, 10/15 Celsius mai mică decât precursorul său în performanță. 3.Inteligent sistem de monitorizare, asigură întregul echipament în stare bună de lucru. 4.Folosind complexe de alimentare izolate driver, UL standard de ieșire de tensiune, care este mai mică decât 45V DC.Pornire moale de protecție pentru a evita impactul curenți tranzitorii, protejând eficient Led-uri de înaltă tensiune daune. 5.Aluminiu fata scut design, carcasa disponibile pentru diferite culori. 6.LED acvariu lumina este mai ușor și mai convenabil pentru transport,modular de asamblare foarte convenabil fro menținerea. 7.Modular de asamblare, nici lipici și design de sticlă, foarte ușor pentru reparatia si intretinerea. 8.Noua tehnologie în fanii vor fi mai de lungă durată,în scădere cu 50% a zgomotului. 9.Construit cu lentile optice, Penetrarea este mult mai deosebite, poate fi la fel de mult ca10-15 ori mai puternic,disponibile patru opțiuni de lentile de -90 de grade,120 de grade . 10.Aspectul caracteristici sunt, de asemenea, pot fi personalizate,disponibile shell culori:rosu,negru,alb.Fata scut culori:rosu,negru,alb,albastru.Guri de culori:rosu,negru,alb,gri. 11.Două cabluri de alimentare și două switchs.Control separat albastru și alb excursii. 12.Folosind prima rata de Led-uri ca sursă de lumină , asigurarea superioare de înaltă calitate și durată lungă de viață. 13.Clientul poate alege diferite proporții în funcție de diferite cerințe.Pentru raport,sugestia noastră este de culoare albă:albastru=1:1, utilizat în interfază alb și albastru lumini în apă dulce, pentru a oferi hidrofite și organisme spectru de lumină.Suntem fabricarea profesională pe interior si exterior led seria prodcuts 8 ani, are capacitatea de a dezvolta noi produse în funcție de cererea clientului.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre produs,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Multumesc!!!

Atenție: 1.Nu utilizați luminile din care picură apă sau oriunde în cazul în care se va uda, apă și energie electrică poate fi un amestec periculos. 2.Mediul de lucru pentru LED acvariu lumina este -20~40,45%RH~90%RH. 3.Pentru a proteja de lumină, pls taie puterea atunci când există un fulger. 4.Nu atingeți și nu se mișcă atunci când lumina de lucru.

Valoarea NOMINALA a luminii:

Pentru varietate de fructe și legume și alte plante.

Conexiune pași:

Modul de operare: se poate repara sau schimba-l singur cu ușurință.

Certificat:

Apollo serie:

Etichete: cresc sistem hidroponic, mare sistem hidroponic, igarden grădină inteligent, cresc casa interior, apollo lego, lm301h, gen7, cresc led, cresc cort, full spectrum led benzi

Tensiune 85-265V
Numărul De Model APOLLO 16
Caracteristici led-uri cresc light
Certificare EMC
Chip de LED-uri 5W
Garanție 3
Este Estompat No
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Corpul Material Aluminiu
Material AL+PC
Putere 580
Nume De Brand super bud
Tip De Element Cresc Lumini
Obiectiv 90/120 gradul
Sursa De Alimentare AC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea