5 metri/ mulțime de negru din pene de struț pene marginea tunde părul 10-12 cm pene lungi cu dungi îmbrăcăminte îmbrăcăminte Ambarcațiuni

72.63lei

82.54lei

-12 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

5 metri/ mulțime de negru din pene de struț pene marginea tunde părul 10-12 cm pene lungi cu dungi îmbrăcăminte îmbrăcăminte Ambarcațiuni

Caracteristici:

De Brand nou și de înaltă calitate.

Material:pene de struț.

Culoare: negru

Dimensiune: 10-12 cm ,pentru pene sunt pene naturale,astfel încât lenth nu sunt la fel de alta piesa.de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch.

Cantitate: 5 metri pe culori

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc

Transport:

1.Transport gratuit în anumite țări.

2.Pentru dispathing fără probleme și rapid, putem livra prin alte țări,decizia ne este definitivă.

3.Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită .

4.Vom livra produse prin DHL,EMS,UPS,FEDEX,TNT .dar am prefera DHL metoda de transport maritim.

Colet poștal de Expediere, de obicei, ia 15-40 zile lucrătoare .EMS nevoie de 5-10 zile pentru transport.

5. Un număr de urmărire va fi trimis la tine prin E-mail după ce comanda dvs. a fost livrat.Dacă nu ați primit numărul de urmărire de E-mail în termen de 7 zile lucrătoare de comfirming plata, va rugam sa verificati folderul de spam și le-contactati-ne.

Politica de returnare

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, precum și pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, poți returna produsul în starea sa originală pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi elementul retur.

Feedback-ul

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult !

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Etichete: pene albe, Pene, boa de strut, decor plume, pene de strut, pană jacheta de strut, pene de strut tapiterie, decor pene, pene pentru ambarcațiuni, boa de pene

Numărul De Model AAA88
culoare negru
model Vopsit
Nume De Brand ZQCRAFTS
Cantitatea
Material Pene De Struț
Dimensiune

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea