2021 Nou 8 Tampoane de Încălzire de Iarnă în aer liber Bărbați Electrice Incalzite Vesta USB Încălzire Vesta de Iarna Termice Pânză Pene Jacheta de Vânătoare

60.21lei

113.56lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

1.1 Minute de căldură rapid, risipind rece și ține de cald.

2.Setați temperatura doriți pentru a răspunde la o varietate de medii.

3.Un buton de încălzire, trei stand de control al temperaturii, incalzire inteligenta.

4.Acesta poate fi spălat la mașină și pot fi spălate de mână.Nu stoarce-l de mână.

5.General interfata USB alimentare cu energie, durată de viață mai lungă,anti stropire cu apă și lavabil.

6.Moda este cald, confortabil si respirabil, și este un bun partener pentru iarnă a ieși.

Caietul de sarcini:

Stil: Vestă Fără Mâneci

Material: Poliester

Culoare: Negru/Albastru

Dimensiune: M/L/XL/2XL/3XL

Alimentare Interfata: USB

Alimentare: 5V/2A Putere Mobil(Nu sunt Incluse)

Funcția: Keep warm, Anti stropire cu apă și pentru a Preveni rece

Schimbare a temperaturii(reglare Manuală)

Cald:45 ℃ (Lumină Roșie)

Confort:35 ℃ (Lumină Albă)

Economie De Energie:25 ℃ (Lumina Albastra)

Instrucțiuni de spălare:

1.Mobile încărcător.

2.Detergent neutru este disponibil și apoi se spală de mână.

3.Nu forțați framanta sau bate.

4.După natura aerului de uscare poate fi utilizat.

Conținutul Pachetului:

1*Vestă Fără Mâneci(Putere Mobil Nu Sunt Incluse)

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Real fotografii de produs

PRODUT SHOW

Caracteristici:

*1. 5 zone de încălzire și 3 modificările de temperatură: 5 din fibra de carbon elemente de încălzire generează căldură la talie, abdomen si partea superioara a spatelui. 1 buton poate fi utilizat pentru trei încălzire setări: inteligent sistem de încălzire poate fi utilizat în intervalul de 40 ° c/ 104℉ la 70℃/ 158℉.

*2. USB de Încărcare: Ușor de a percepe.Ai nevoie pentru a vă conecta întotdeauna 5V2A putere mobil (acest produs nu include putere mobil).Puterea de telefonie mobilă trebuie să fie eliminate în timpul spălării.

*3. În condiții de siguranță și Sănătos: Doar 5V departe infraroșu încălzire, mult sub corpul uman siguranță tensiune 36V.Stabil la căldură și siguranța corpul de tensiune.Potrivit pentru o mai bună încălzire a abdomenului și a taliei.

*4. Mare-zona de Încălzire: încălzire electrică vesta are Cinci built-in de încălzire, care au o circulatie a sangelui si caldura funcție, care încălzește nu numai stomac, spate, talie si abdomen, dar, de asemenea, promovează circulația sângelui.

*5. Gamă largă de aplicații: Acest încălzit vesta este ideal pentru activități în aer schi, pescuit de iarna, ciclism montan, ciclism, camping, zăpadă drumeții, vânătoare, în aer liber, de participare, de iarnă, de strada, de zi cu zi de birou, etc.

*6.În condiții de siguranță și ușor: modernizate sistemul de încălzire poate asigura bucurați-vă de căldură confortabilă.Zonă mare de fibră de carbon, cu filament de încălzire este în siguranță și izolate.Confortabil, prietenos cu pielea, moale la atingere și mai bine în căldura de retenție.Acesta vă poate ajuta să-și petreacă toată iarna cu ușurință fără a purta haine de mare în condiții de frig.

Instrucțiuni:

(1).Scoate mufa USB.

(2).Acces la telefonie mobilă de încărcare sursă de energie.

(3).Apăsați și țineți piept de control al temperaturii de ieșire a comutatorului pentru 3 secunde.

(4).Apăsați lung pe piept temperatura comutator de comandă pentru 3 secunde, începe să se încălzească și apoi să se adapteze la temperatura medie de căldură atunci când aveți nevoie să se conecteze mereu la putere mobil.

(5).Reglare manuală la cea de-a treia treapta, cald temperatura de 45 de grade Celsius, confortabil de viteze temperatura de 35 grade Celsius, de economisire a energiei de viteze temperatura de 25 de grade Celsius.

(6).Apăsați și țineți piept de temperatură comutator de comandă pentru 3 secunde, și stinge lumina pentru a opri încălzirea.

Cum pentru a Curăța Încălzire Veste:

Se spală la mașină & spălare de mână sunt disponibile.Nu stoarce sau răsturnări de situație.Deconectați puteri înainte de spălare și asigurați-vă că acesta este uscat înainte de încălzire.

SizeLengthBustShoulderS63cm/24.80"102cm/40.16"39.1 cm/15.39"M65cm/25.59"106cm/41.74"40.3 cm/15.87"L67cm/26.38"110cm/43.3"41.5 cm/16.34"XL69cm/27.17"114cm/44.88"42.7 cm/16.81"2XL71cm/27.95"118cm/46.4643.9 cm/17.28"3XL73cm/28.74"122cm/48.04"45.1 cm/17.76"4XL75cm/29.53"126cm/49.60"48.3 cm/19.02"

Caietul de sarcini:

Dimensiune:M/L/XL/XXL/3XL/4XL

Denumire produs: Vesta Electrica

Material: bumbac + poliester fibre

Caracteristici: inteligent la trei-viteza de control al temperaturii reglabil

Lista De Pachete:

1 * Încălzire Vesta(nu includ banca de putere)

Memento:

1. Toate imaginile au fost profesional de culoare-calibrat, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile și obiectele pe care le vedeți.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Caracteristici:

*1. 5 Zone de Încălzire și 3 modificările de Temperatură: 5 din fibra de carbon elemente de încălzire genera caldura pe talie, abdomen si partea superioara a spatelui; Un buton pentru 3 încălzire setări: 40 ° c/104℉ la 70℃/158℉ cu sistemul de încălzire inteligent.

Etichete: top jacheta incalzita, pentru hunt, pasăre în aer liber, blazer umăr, Vesta, geaca barbati de iarna, căldură pad, vântul jacheta barbati, mens jacheta colo, vesta femei

Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Gen BĂRBAȚI
Origine NC(de Origine)
Tehnologia Materialelor PUTEREA USCAT
Alimentare 5V/2A Putere Mobil
Funcția Ține de cald, Anti stropire cu apă și pentru a Preveni rece
Febra Zona Înapoi
Material Bumbac
Caracteristică Termică
Numărul De Model încălzit vesta V gâtului

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea