JAMONT de Înaltă Calitate Toamnă Iarnă Pălării din Piele PU Capac de Baseball pentru Bărbați Snapback Hat Gorras Scrisoare Hip Hop Pălăria în aer liber Casquette

34.23lei

56.12lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Plata:

1) Balioilhaircare.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, și de transfer bancar prin intermediul băncilor.pentru a afla mai multe despre metodele de plată pe Balioilhaircare.ro.

2) vă Rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda dvs., dacă este posibil.Vom trimite produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o de pe Balioilhaircare.ro,dacă doriți să modificați, vă rugăm să lăsați un mesaj, atunci când plasați comanda.În scopul de a fi capabil de a rapid și cu succes primirea, asigurați-vă că pentru a scrie numele complet,Numele Complet: vă Rugăm să nu uitați să lăsați numele tău complet.

Gratuit:

1) atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.ne va livra elementele în termen de 2-de cinci zile lucrătoare după ce plata dvs. este pe deplin verificate.

2) nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale (în special pentru china mailpost aer) datorită diferenței în vamă ori despăgubiri în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Feedback-ul:

1) Feedback-ul este extrem de important pentru noi.vă rugăm să faceți clic 5 stele feedback-ul dacă vă place produsele noastre și servicii.Eu va oferi preț competitiv și cele mai bune servicii de tot felul.

vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Balioilhaircare.ro.Noi înțelegem nefericire ați putea avea dacă ordinea greșită, după cum credem că problemele vor fi rezolvate după activă de cooperare și comunicare!

2) Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vom răspunde la tine cât mai curând posibil

Etichete: sapca snapback, maternitate bluze si topuri pentru gravide, iarna barbati capace, dsq, camoflage iarna capace, capac jamont, capac din piele, bereta jamont, baseball w, jamont de sex masculin pălărie

Gen Unisex
Sezon Primavara, toamna, iarna, vara
Model Tip Scrisoare
culoare Negru, Maro, Cafea
Numele Departamentului Adult
pălărie stil Minimalism
Numărul De Model G14156
Palarie 55mm-60mm
Stil Casual
Material faux din piele
Curea Tip Reglabil
Nume De Brand DSQICOND2
Tip De Element Șapcă, Pălărie De Soare, O Pălărie Sport

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea