Q7 Wireless Bluetooth4.1 Cască Alertă Vibrare Purta Clip Cască Hot #261493

63.05lei

74.20lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate.Suport vibrații de alertă, nu va fi dor de orice apel în timp ce ascultați muzică.Vă permite să putere on/off, raspunde/inchide/respinge/reapelare apel, pauză și să se joace, vol+/-, next/previous track.Suport multi-punct de conexiune, puteți conecta două dispozitive Bluetooth în același timp.Viata lunga a bateriei, vă oferă 9.5 ore de joc continuu timp de 11 ore de convorbire și până la 240 ore timp de asteptare.Build-in reîncărcabilă li-baterie, poate fi perceput prin intermediul cablului USB.Caietul de sarcini: versiune Bluetooth: V 4.1 modul de Încărcare:adaptor de alimentare de ieșire(150mA DC5V) Acumulator de înaltă performanță cu litiu polimer baterie cu litiu Bluetooth țintă:Clasa a 2-timp de Așteptare: Aprox. 240 ore Durata convorbire: Aprox. 11 Durata de ore timp de Redare: Aprox. 9.5 ore timp de Încărcare: Aprox. 2,5 ore Culoare:Black&Blue,Black&Red,White&Silver,Negru&Gri,Negru si Argintiu dimensiune Pachet: 7.2 * 2.6* 2.5 cm Pachetul include: 1 * setul cu Cască Bluetooth 1 * Cablu USB 1 * Manual de Utilizare 2 * Ear Caps

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Etichete: oasele iphone 6, elephone 7 gel, forțele de știri tv, bum lift denim, extensiile de e90, bmw e86 pedale, dc cablu dublu, dslr kit de lumina, cercei școala

Suport Card De Memorie No
Buton De Control Da
Tip Wireless Bluetooth
Origine NC(de Origine)
Sensibilitatea 121dB
Rezistent la apa No
Certificare NICI unul
Activă A Zgomotului De Fond No
Cu Microfon Da
Vocalism Principiu Dinamic
Conectori NICI unul
Rezistenta
Stil In-Ear
Este wireless Da
Numărul De Model 261493
Comunicare Wireless+Cablu
Nume De Brand BuyinCoins
Control Al Volumului Da
Lungimea Liniei Alte
Funcția Pentru Telefon Mobil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea