10BUC FFP2mask Filtru Reutilizabil Masca FFP2 Fata de Gura Masca de Protecție de Praf de Siguranță Gura Închis Capacul Clema 9501 Gura Capace

55.99lei

88.86lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Te rog fi amabil, a remarcat:

Enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Este recomandat să utilizați Powecom site-ul oficial pentru a verifica autenticitatea de cod.

Când va fi livrat?

Dacă plasezi comanda acum, măștile vor fi trimise în termen de 24 de ore.

Despre CE2834 Masca

1. Masca poate izola particule mai mici, și se potrivesc mai stricte la fata, nu este ușor pentru scurgere de aer de la periferie, și eficiență de filtrare de particule poate ajunge la 95% în condiții standard. 2. Este necesar de a purta Mască, dacă trebuie să meargă în locuri aglomerate sau piețe, etc. 3. Persoanele în vârstă, copiii, și cei cu probleme respiratorii, nu este recomandat să-l poarte pentru o lungă perioadă de timp.

La CE2834 masca nu este o mască de unică folosință.În acest caz special (deficit de resurse), acesta poate fi reutilizat.Dar există condiții:

1. Când masca primește contaminare, cum ar fi saliva, sânge, lacrimi și alte fluide ale corpului, acesta trebuie să fie înlocuit; 2. Utilizatorul evident, se simte că respiră rezistență este mai mare decât înainte și trebuie să fie înlocuit; 3. Măști sunt deteriorate și trebuie să fie înlocuit; 4. Este recomandat să-l înlocuiască după folosind-o de 4 ori.

Despre Timpul De Lucru

Datorită diferitelor timpul de lucru în fiecare țară, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.Dacă aveți orice întrebare despre produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca să vă oferim cele mai Bune Servicii pentru Clienți.

Despre Transport

Vom trimite comenzi în termen de 3 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și așa mai departe.Dacă nu primiți comanda în timpul estimat, vă rugăm să ne contactați.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: maternitate bluze si topuri pentru gravide, dispune masca, kn95 masca cu filtru, masca ffp2, masca ffp2 powecom, KN95 Masca, mască ffp3, KING PIGEON, ffp2mask, ffp2

Aplicabile Adult
Cuvinte cheie 2 FFP2 Fata Masca Gura
Cuvinte cheie 3 Protecție Față
Nume De Brand POWECOM
Clasa de protecție ffp2
Certificare ce
Numărul De Model 9501 Clema stil CE Masca FFP2
Ciclul de viață O dată
Dimensiune 68 x 36.5 x37.5 cm Lx W x H
Cuvinte cheie 4 Mondkapjes
Origine China Continentală
Cuvinte cheie 5 mascarillas ffp2reutilizable
Standard de siguranță RO 149 și 2001+A1-2009
Cantitatea 10buc/punga
Funcția Personal
Cuvinte cheie 1 POWECOM FFP2 Masca de Fata
Tip De Element Măști

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea