Litwod Z20 Lanterna LED CREE XM-L2 U3 Zoom LED lanterna Lanterna Tactice 5modes torch lampă reîncărcabilă Rula timp de 10 ore

24.36lei

30.43lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: 1. Original XML T6 LED-uri are peste 100.000 de ore de durata de viață de 2.5 dimmer suport: Mare → Mid (70%)→ Scăzută(50%)→Strobe→SOS 3. durabilitate: aluminiu aerospațial material, caz realizate de către cnc, militare de nivel 3 stereoplasm anodice de oxidare, rezistent la uzura solid, și de bună disipare a căldurii, rezista la rugina si coroziune 4. Inteligent Circuit De Memorie. 5. Dimensiuni compacte mai portabilitate.Caietul de sarcini: ※ Nume Model: 110 ※ Culoare : Negru ※ Utilizarea XML T6 LED-uri / XM-L2 U3 cu o durata de viata de 100.000 de ore. ※ Culoare de Temperatură (CCT Range): 5350 K-7500 K ※ tensiune de Lucru: 2.8-4.2 V ※ Baterie Suportate: 1 buc Baterie 18650 sau 3 buc AAA baterie ※ memorie: uita un modul folosit ultima dată în 2 secunde ※ făcut de durable6063 aeronave-aluminiu de masini CNC (mai bine decat 6061 aluminiu) ※ Protecție de Joasă Tensiune, moduri de a regla în mod automat atunci când capacitatea bateriei scăzut pentru a proteja de peste de descărcare de gestiune ※ înapoi, a se proteja de instalarea necorespunzătoare ※ intarit căptușeală din sticlă, cu anti-reflexie AR acoperire, anti-accident portabil ※ Strobe: înlocuitori la flash viteza de 6 Hz și 12 Hz.Înlocuirea bateriei: Rândul său, cap coada pentru a introduce baterie cu anod de partea (+) la cap de lumină, și șurub cap coada pe spate.Instructiuni de operare: 1 "clic" pentru a activa sau dezactiva; Jumătate "faceți clic pe" alege 5 modele Sfaturi: Acesta nu este sugerat să folosească luminozitate ridicată continuu aspectul acumulează o mulțime de căldură, care poate provoca daune la lanterna.avertizare LED lanterna este un iluminat de mare intensitate, iar echipamentul poate provoca leziuni oculare, direct de expunere a ochilor.Despre baterie baterie 18650 2600mAh 3.7 V .Pentru a utiliza lanterna durează mai mult de 10 ore.Reîncărcabilă telefon Iphon6 110% .Pentru a încărca acumulatorul telefonului cu 20% a consumului .Reîncărcabilă telefon Iphone6 110% Sfaturi:

80% cumparatori care nu cumpara accesoriu cu care Produsul va veni înapoi pentru a cumpăra accesorii în funcție de analiza datelor de Balioilhaircare.ro.Vă recomandăm să alegeți Pachetul cu accesorii pentru a economisi bani și timp!

Ambalare includ :

Opțiunea A : Lanterna

Opțiunea B : Lanterna + 1* 18650 Baterie + Incarcator

Opțiunea C : Lanterna + 1* 18650 Baterie + Incarcator + incarcator de Masina

Opțiunea D : Lanterna + 1* 18650 Baterie + Incarcator + incarcator Auto + Incarcator USB

Opțiunea E: Lanterna + 1* Verde Baterie + Incarcator

Opțiunea F : Lanterna + 1* Verde Baterie + Incarcator + incarcator de Masina

Opțiunea G : Lanterna + 1* Verde Acumulator + Incarcator USB + Incarcator + incarcator Auto + cablu SY

Opțiunea H : Lanterna + 1* Verde Acumulator + Incarcator USB + Incarcator + incarcator Auto+ SY cablu + cutie de scule cu 5 moduri de comutare :

Mecanic zoom

XML L2 cip este upgrade-ul de XML T6 chip .este mult mai luminos decât T6

Observație:UE și SUA plug încărcător oferite, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în care conectați încărcătorul vrei, sau ne va livra UE plug pentru tine.

Etichete: Cree, cap xm-l2 u3, armă de apărare, 6v cree led, lumină intermitentă reîncărcabilă, bat de apărare, căutare lanternă reîncărcabilă, cree led, acțiune pro, CREE XML L2

Suport Dimmer 5-8 fișiere
Putere 10W
Distanță De Iluminat 200-500 m
Rezistent la apa No
Lumen Alte
culoare negru
Certificare CCC
Lanterna Tip auto-apărare/ ciclism
Nume De Brand litwod
Zoom Da
Funcția Banca De Putere
Incarcator Reîncărcabilă
Corpul Material Aluminiu
Comutator De Mod Joasă/Medie/Înaltă
Numărul De Model 11-1
Tip De Element Lanterne
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Modelul de Margele de LED-uri Alte
Distanța Focală Reglabil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea