100buc Unică folosință compresie prosop de bumbac de călătorie de călătorie portabil prosop fata de curățare frumusete prosop mic pătrat de Demontare Șervețel

38.90lei

53.27lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Trebuie doar să-l pună în apă și lăsați-l pe deplin întinde,apoi se scoate și răsuciți-l uscat,atunci puteți să-l utilizați.

Acest non-țesute caracteristici prosop mare de absorbție a apei,este un timp de utilizare element,nu este nevoie pentru a curăța după utilizare.

Acest prosop de unică folosință este potrivit pentru eliminarea machiaj facial,curat, telefon,tableta cu ecran și mai mult.

Fabricat din material sănătos,este sigur de utilizat și prietenos cu pielea,suprafața netedă va oferi o senzație de atingere bun.

Acest prosop de unică folosință este convenabil pentru a transporta,puteți efectua unul sau mai multe cu tine atunci când te duci afară pentru camping,drumeții,călătorii etc.

Caietul de sarcini:

Material:Non-țesute.

Culoare: Arată ca imagine.

Dimensiune: 30buc/punga: 15*17,5 cm, 50pcs/sac: 18*15.5 cm, 100buc/sac: 18*25cm, 12buc/tub: 10.8*2.4 cm, 36buc/borcan: 10*8.1 cm, 56pcs/borcan: 10.4*9.8 cm..

Notă

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi o ușoară erorilor datorate de mână diferite de măsurare.

Pachetul inclus: 1* Sac de prosop.(100buc)

Etichete: de unică folosință spa frumusete, bumbac prosop de ceai, temă ziua de naștere unicorn, fata prosop mic, 23 inch laptop, partidul unicornio, dispoziția de frumusete pălării, prosop mic, prosop de ceai alb, ssd-ul tabletă

Dimensiune -
Numărul de Bucăți Combo
Numărul De Model MR5336-01
Origine NC(de Origine)
Cantitatea -
Material Non-Țesute

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea