24/36/48 Culori Personalizate Vopsea De Numere Foto Personalizate DIY Pictură în Ulei De Numărul Poza Portret de Familie, Copii, animale de Companie Fotografie

31.59lei

63.18lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

24/36/48 Culori Personalizate Vopsea De Numere Foto Personalizate DIY Pictură în Ulei De Numărul Poza Portret de Familie, Copii, animale de Companie Fotografie

Putem comanda orice fotografie și dimensiunea pentru tine, și putem face personalizat foto, trebuie doar să ne trimiteți imaginii de înaltă rezoluție.

Întrebări Frecvente

1. Ce ar trebui să fac în cazul în care vârful pensulei este împărțită după o perioadă de timp?

Cele mai multe dintre motivele pentru varfuri despicate de perie este că vârful pensulei este acoperit cu un strat gros de vopsea, astfel încât aveți nevoie doar pentru a curăța perie cu apă sau ștergeți cu un prosop de hârtie.

2. Ce ar trebui să fac dacă pigmentul are o viscozitate mare și este dificil să se aplice?

Vopsele acrilice sunt extrem de volatile și pierde apa rapid.Unele vopsele pot fi mai gros.Puteți adăuga 1-2 picături de apă pentru a dilua.

3. Ce ar trebui să fac dacă am trage culoarea greșită?

Vopsea pe bază de acril are o acoperire bună, și modificate de culoare poate acoperi complet culoarea greșită.

4. Cum să se ocupe cu trecerea parte?

Există, în general, două sau trei culori în zone care trebuie să fie trecut.Metoda este aceeași: se framanta tranziție de culoare, vopsea prima culoare în primul rând, și apoi vopsea cea de-a doua culoare.Când vopseaua este complet uscat, folosiți-l din nou.Frecați perie cu doua culoare ușor înainte și înapoi, la intersecția a doua culoare până la intersecția devine neclară.

5. Ce ar trebui să fac în cazul în care culoarea nu poate acoperi numere și linii în unele locuri?

Unele culori mai deschise relativ slab de acoperire, dar nu sunt imposibil de acoperit.Trebuie doar să aplicați un strat de vopsea mai gros sau să așteptați pentru vopseaua să se usuce și apoi vopsea din nou.

6. Ce ar trebui să fac în cazul în care gradul de uscăciune și umiditate, este diferit, aspectul vizual va fi diferit?

Nu vă faceți griji cu privire la această situație, acesta va fi la fel după ce se usucă de vopsea.

7. Am nevoie pentru a picta culorile fidel culorile de pe linia de proiect?

În fapt, în plus față de cerințe mai mari pentru expresii faciale de personaje și animale, alte lucruri cum ar fi flori, nori albi, și apa de mare poate fi completat în funcție de propriile idei.

Etichete: personalizat vopsea de ulei, sr2ez, pictur de numărul, squier, elefant foaie, de numărul de vopsea, vopsea, numărul personalizat de vopsea, rezumat vopsea de numărul, audi pictură în ulei

Subiecte rezumat
Stil Modern
Cadru No
Origine NC(de Origine)
Material Lenjerie de pat
Numărul De Model 1221-2
Tipul De Vopsea Propilen
Combinație O SINGURĂ BUCATĂ

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea