JFUNCY Oameni Ew Pisici Drăguț de Imprimare de Vara Tricou Femei Hipster Harajuku Graphic Tee Plus Dimensiune Bumbac Femei Topuri Tricou Vrac

27.21lei

45.38lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Memento Prietenos:

(1) dimensiunea diagramă este gresie dimensiune haine, sugerează cumpărătorul alege o dimensiune de 2-4cm mai mare decât corpul tău real de dimensiune.

(2) atunci Când cumpără o topuri, cel mai important este dimensiunea bustului, urmat de umăr, talie și șold.

(3) vă Rugăm să consultați strict dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

(4) dimensiunea poate fi de 1-2cm diferă datorită măsurare manual.

(5) Pentru iluminat și ecrane de afișare, t-shirt culoarea reală poate varia ușor de la imagini.

? Transport timp de preparare va garantam de a livra produsele în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății, cu excepția pentru vacanță. ?Pachetul de urmărire puteți urmări pachetul în aceste site-ul: global.cainiao.com www.17track.net ?Pentru protecția timpul se scurge vă Rugăm să ne contactați pentru a extinde scopul de protecție. ?Pachetul nu poate fi livrat, Dacă nu puteți primi elementul după 60 de zile sau vamale hold / transport anulat / colet returnat / și din alte motive.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. ?Există o problemă cu produsul primit, vă Rugăm să ne contactați la prima ora, Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Toată vânzare / Dropshipping Pentru en-gros, va vom oferi reduceri sau gratuit, rapid de transport maritim care durează doar 3-15 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Etichete: stilul harajuku, masca oameni ew, graphic tee pentru femei, jucarie pisica, broderie top, drăguț lucru, top femei, 6xl, cămașă bărbați, rochie mare dimensiune

Model Tip Print
Sezon Vara
Guler O-Gât
Nume De Brand JFUNCY
Stil Casual
Origine NC(de Origine)
Varsta Varsta 18-35 Ani
Lungime maneca(cm) Scurt
Numărul De Model WTST317
Maneca Stil Regulat
Material Bumbac
Tesatura Tip Postav
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Decor NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea