BONDA Standard UE Graffiti Inteligent WiFi +RF Touch Comutator + alexa Control Vocal Inteligent de Perete Adaptor WiFi AC 110v250v control de la distanță

50.42lei

76.39lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

$ 8.5 $ 7.5 $ 9.5 $ 22.5 $ 7.5 $ 8.5 $ 18.5 $ 5.5 $ 9.5 $ 9.5 $ 8.5 $ 15.5

Wifi Inteligent Comutator Nevoie De Fir Neutru

Atentie Acesta este un smart wifi switch, nevoie de fir neutru

EVIDENȚIAȚI

[ Aplicații ] - "Comentând" pentru referință.Sau alege altele frecvent utilizate. [ Protecția siguranței ] - sticla touch panel, în condiții de siguranță și elegant, apă-dovada și umiditate-dovada și rezistent la foc, pentru a evita un șoc electric de risc. [ Inteligent ] - Set intelligent scene modele sau moduri de a adăuga orice ai nevoie, care se potrivește cele mai multe scenarii.Cum ar fi conferințe modul, ieșire modul, modul de odihnă și etc. [ LED Lumina de Noapte ] - este roșu atunci când porniți lumina de acasă și e albastru, atunci când vă opriți.Dar lumina moale nu afectează somnul. [ Funcția Timer ] - timp Stabilit în prealabil și lumina pot fi utilizate în continuare în mod normal, fără rețea, dar continuă cu energie electrică. [ Ușor de a fi instalat ] - Netedă la atingere și ușor de curățat.scribe produsului dimensiuni, inclusiv Cum să Utilizați Conecta cu 433 RF Switch 1. Apăsați lung butonul de pe wifi comutatorul până când veți auzi 1 sunet bip, apoi indicatorul se aprinde intermitent, rapid. 2. Apăsați butonul de pe 433 RF switch, conectat cu succes. 3. Conectați alte butoane prin aceeași metodă.Conectează-te cu Router wi-fi 1. Căutare "Smart Life", în App store, instalați și înregistrați un cont cu număr de telefon sau e-mail.Conectați smartphone-ul cu router wifi. 2. Apăsați lung butonul de pe wifi comutatorul până când veți auzi 1 sunet bip, apoi indicatorul se aprinde intermitent, rapid. 3. Deschide "Smart Life" app, follwoing pașii pentru a adăuga comutatorul wifi, atunci va fi capabil de a controla comutatorul wifi prin telefon.Șterge Conexiunea de 433 RF și wi-fi 1. Apăsați lung butonul de pe comutatorul wifi, atunci când auzi 1 sunet bip, comutatorul wifi va fi eliminat din app Inteligent Viața, soția conexiune delected cu succes. 2. Continuați să apăsați butonul de pe comutatorul wifi, atunci când auzi 2 beep, apăsați butonul de pe 433 RF switch, 433 RF conexiune delected cu succes.Atenție: Dacă doriți să utilizați atât 433 RF control și Aplicația de control, pls conecta toate 433 RF switch cu comutatorul wifi înainte de a-l conecteze cu wifi pe app.Sau dispozitivul va fi eliminat din app atunci când vă conectați cu 433 RF switch.

Punct De Vânzare

Punct De Vânzare

Povestea De Brand

Transport:

-Vă rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. (Dacă ești din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important)

Garanție :

-1 ani garanție de fabricație; -Defecte problemă ar trebui să fie depuse în termen de 10 zile lucrătoare după ce produsul este livrat; -Transport de prejudiciu ar trebui să fie prezentate în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.

Vă Rugăm Să Rețineți:

-Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costul de transport maritim. -Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există). -Pentru clientii nostri din Brazi /India: dacă alegeți orice livrare rapida(EMS/DHL), vă rugăm să lăsați CPF numărul/Carte de IDENTITATE copie a documentului astfel încât să se asigure livrarea în mod normal.

Etichete: acasă inteligent, comutator wifi, sârmă comutator de perete, fondul pentru petrecerea de ziua, unitate de control comutator, bluetooth audio comutator de control, sonoff fob, depozit, echo dot 4, rcm

Tip De Element Switch-uri
Tensiunea nominală 110V-220V
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
culoare Alb/Negru/Auriu/Argintiu gri
Tip Comutator APP de control
Numărul De Model B-60xW
cel mai puternic 1000W/Gang
Curent 10A
Nume De Brand BONDA
Este Dispozitiv Inteligent Da
Caracteristici WIFI smart touch control de la distanță
Certificare ROHS
Material produs PC-ul V0 ignifug + geam panou
Mecanism de securitate WPA-PSK/WPA2-PSK
Standarde Wireless WiFi 2.4 G
Garanție 1 AN

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea