2020 Femei De Iarnă, Copiii Noutate Capace Cald Drăguț Fox Ureche Palarie Casual De Pluș Pălărie Eșarfă Mănuși Set Casual Solid Fleece Femei Capace

15.11lei

21.60lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Cald și confortabil: pentru copii pălărie din lână, lucrat manual, moale si confortabil, potrivit pentru toamnă și iarnă, copiii pot încălzi din această pălărie.

2. Stil drăguț de design: Copii pălării și eșarfe cu fox urechile sunt cele mai bune de Crăciun și cadouri de Anul Nou pentru copii.

3. Unisex: Acest capac este un copil echipament de protecție, care pot face copilul mai cald și mai confortabil în timpul iernii.

4. Toate ocaziile: potrivit pentru interior si activitati in aer liber, schi, om de zapada face, băiat sau fată pălării pentru a juca.

Descriere:

Pălărie și eșarfă set menține capul, urechile și gâtul de băieți și fete cald și acoperă, și să păstreze copiii caldă în toamna și iarna.

Caietul de sarcini:

Material: lana

Potrivit pentru mulțimea: băieți și fete

Aspectul: Fox

Sezon: iarna

Pachetul Inclus:

1 set * Pălărie și eșarfă set

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: esarfa casual, Păpușă De Mână, șapcă de catifea, Eșarfă, panglica eșarfă, golful capac de curse, fursyut, eșarfă de blană de vulpe, houndstooth plaid eșarfă, moda eșarfă

Gen Fete
Model Tip Solid
Eșarfe De Tip Eșarfă, Șal
Stil Noutate
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model NICI unul
Numele Departamentului Copii
Eșarfe Lungime 80cm-100cm
Material Amestecurile De Bumbac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea