2020 fierbinte de pescuit situat la 1,8-3m carbon rod combo de călătorie tijă filare tambur atrage accesorii crap, biban stiuca stick portabil polul A2

82.83lei

118.35lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Aceasta este un fel de portabil filare atrage set tijă, inclusiv , o tijă telescopică, un spinning reel pescuit, 500m de linie de pescuit, momeli artificiale, cârlige de pescuit, Jig-cap Pivotant Sârmă de Oțel Lider, minnows, și un portabil sac de pescuit .Uneltele de pescuit set este potrivit pentru iubitorii de pescuit și noi pescari portabil pentru a transporta în afara.

Caracteristici:

Complet set de Pescuit : 1 Tijă de Pescuit Telescopic + 1 Spinning Reel Pescuit + 1 Sac de Pescuit + Diverse Momeli de Pescuit + jig capete cârlige + 500M Linie de Pescuit + 1 pereche de manusi + 1 clește de pescuit + Unele Necesare Accesorii de Pescuit.

Tijă de pescuit: de Înaltă densitate material de fibra de carbon face ca tija de pescuit greu și durabil.Tija de pescuit este telescopic si portabil, foarte convenabil de a transporta în jurul valorii de.

Rolă de pescuit: Deluxe spinning reel pescuit este de stânga și chiar interschimbabile.Acesta dispune de durabil bobina de metal, confortabil mâner pliabil și corp greu cu instant anti-reverse sistem.

Sac de pescuit: Aceasta geanta este facuta de anti-zero nailon EVA și tricot , oferă unelte de pescuit, cu toate-în jurul valorii de protecție.De mare capacitate are suficient spațiu de stocare pentru a aborda.

1,8 m tijă + LK 2000 tambur

2.1 m tijă + LK 2000 tambur

2.4 m tijă + LK 3000 tambur

2,7 m tijă + LK 3000 tambur

3.0 m tijă + LK 3000 tambur

Lista De Pachete:

1 * sac de pescuit

1 * Tijă De Pescuit

1 * Rolă De Pescuit

1 * 500 m de Linie de Pescuit

1 * Cutie Accesorii:

1 * u momeala

2 * Din Material Plastic Minnow

4 * Metal Spinner Bait

2 * lingura de Metal Momeala

10 * soft lure

4 * Jig Cap Cârlige

6 * Roti Pivotante Din Sârmă De Oțel Lider

1 pereche de manusi

1*clește de pescuit

Etichete: clește de pescuit de pescuit, practica tijă zbura, 6000 tambur, legalis 4000, pește linie, pescuit tijă de crap, jitai tambur, finanțe unelte de pescuit, calmar jig strălucire jiguri, pește crap

Părți Principale Tija+Role+Line+bait+manusa+clește+accesorii
Linie Bobina Material
Tijă De Pescuit Incluse Da
Poziția Ocean Rock Fshing
Pescuit Tip Filare
Lungime 1.8m 2.1m 2.4m 2.7m 3m

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea