Scoala Linia Următoarele Inteligent Mașină de Jucărie Electronică Lipit de Proiect Copii Concurs de Urmărire Kit Robot Educație DIY Motor

16.23lei

19.08lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate.

1. Proiectarea pistei.Puteți, de asemenea, un design complex pistă folosind 15-20mm bandă neagră electrice direct pe sol.

2. Usor de asamblat.Noi vă oferim o brosura in format electronic.Ansamblul este mai ușor și de mare pentru copii, incepatori si amatori.

3. Gamă largă de aplicații.Este popular pentru a ajuta copiii să înțeleagă sudare proiect de cunoștințe ca structură mecanică, electronică, tehnologii de bază, iar senzorul de principiu.

4. Principiul de lucru: LM393 compară mărimea de două foto-rezistențe în orice moment.Atunci când există un dezechilibru, control o parte a motorului pentru a opri și de cealaltă parte accelereaza si roti, astfel ca masina poate fi corectată în direcția și restaurat în direcția corectă.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Culoare: multi-color

principiul de funcționare: după instalarea cu succes, masina poate călători de-a lungul unui traseu negru cu o lățime de aproximativ 15mm.LM393 compară mărimea de două foto-rezistențe în orice moment.Atunci când există un dezechilibru, control o parte a motorului pentru a opri și de cealaltă parte accelereaza si roti, astfel ca masina poate fi corectată în direcția și restaurat în direcția corectă.

Întregul proces este un control în buclă închisă.Prin urmare, acesta poate fi rapid și sensibil controlat.

Pachetul Inclus:

1 BUC * Inteligent de urmărire car kit

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2cm diferențe datorită măsurare manual.

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: smart auto simple, diy kit de electroni, diy de lipire proiect de electronice, robotic de lipit, pălărie auto inteligent, kit electronice de proiect, hexapod kit, electronice cabina, arduino senzor de oxigen, piese de schimb electronice

Nume De Brand TONQUU
Pentru Un Tip De Vehicul Masini
Instrument De Consumabile Alte
Dimensiune /
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Upgrade Componente/Accesorii Inteligent de urmărire car kit
Numărul De Model Inteligent de urmărire car kit
Certificare CE
culoare Multi-color
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Piese De Schimb Auto
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
RC Piese si Acc Inteligent de urmărire car kit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea