Versiune tactil 8 Modele de Culoare, Luminozitate V2 iPS LCD cu iluminare din spate Pentru Game Boy Advance GBA Consola Și pre-tăiate Shell caz

177.15lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Versiune tactil 8 modele de Culoare 10 Nivele de Luminozitate V2 iPS Iluminare din spate LCD cu iluminare din spate Pentru GameBoy Consola GBA LCD Iluminare din spate Înălțime de Lumină LCD

Notă: nu a rezolvat problema de ecran rupere și centrat.

Ușor de instalat: Versiune Atingere, nu trebuie sa lipit nimic .Doar conectați în LCD.

Notă: Această listă nu include consola de jocuri!

Ai nevoie de a reduce shell caz pentru a pune în IPS LCD.Pleasse mă contactați după ce-l primească.Voi trimite manualul de utilizare pentru tine.

Sau,puteți cumpăra pre-tăiate shell caz din această listă dacă nu doriți să taie vinde caz de unul singur. (Taie caz coajă într-adevăr nevoie de mult timp și răbdare.Dar, am pre-tăiate caz coajă de mașină).

Pre-tăiate caz coajă kit-ul include : 1 set butoane, 1 set Tampon de Cauciuc, 1x Autocolant eticheta, 1 set șuruburi, 1 set de șurubelnițe.Și 1 set IPS LCD kit.

Toate produsele sunt atent testate inainte de a trimite.

1. Atingeți pentru a modifica luminozitatea .

2. Atingeți pentru a schimba paleta de culori .

3.T lui iPS Iluminare din spate LCD fi vizualizare, de 178° domeniu.

4. Ecranul vine cu luminozitate funcția de reglare, care sprijină 10 nivele de reglare a luminozității. (Nu de sudare este necesar)

5. Ecranul vine cu două flex cabluri și suportă atât 32-pin și 40-pini placi de baza.Nu este nevoie de a cumpăra cabluri suplimentare sau vă faceți griji despre cât de mulți pini de pe placa de baza are.Mânca tot.

6. Culorile sunt luminoase, culorile sunt transparente, culorile sunt prea netedă și confortabil, iar contrastul este perfect (personale subiective) de așteptare pentru dvs. de verificare.

Notă: Această listă nu include consola de jocuri!

---------------------------------- Descriere :

Acesta este un IPS LCD backlight, Se poate înlocui vechiul LCD cu iPS Iluminare din spate LCD.

4 pixeli in 1 IPS full Unghi de Vizualizare LCD pentru Gmae Boy Advance.Cele patru laturi sunt toate vizibile, iar culoarea este mai strălucitoare și mai completă decât AGS-101 ecran.Suporta 10 nivele de reglare a luminozității (Atingeți pentru a regla luminozitatea, Nu de sudare este necesar).Suporta 8 culori paleta de ajustare (Atingeți pentru a schimba paleta de culori, Nu de sudare este necesar).Pixelii sunt de patru ori mai mare decât ags-101, imaginea nu este tras în sus, în aceeași proporție ca GBA original ecran.Acesta susține 32pin și 40pin porturi.

----------------------------------

Notă: Această listă nu include consola de jocuri!

Ambalare, inclusiv :

1x IPS iluminare din spate LCD

1x Cablu Adaptor, 1xGlass Ecran obiectiv, 1x bandă Dublu adezivă, 2x folie izolatoare. 2x Șurubelnițe

Joc Gameboy DMG jocuri în GB model:

Etichete: funnyplay, gameboy advance ecran protector, gameboy advance sp comutator, gameboy advanc, gba ip, gameboy placa de baza, display lcd, mod gameboy advance, fantoma stick, joc gba

Numărul De Model CB-CTOUCH
Compatibil Marca/Model Nintendo
Nume De Brand HISPEEDIDO
Cu USB NO

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea