Noul Aliaj de Aluminiu Cablu de Încărcare USB Cradle Dock Dock Suport Pentru Fitbit Inspire HR Ace 2 Încărcător Magnetic Stand Ceas Inteligent

18.66lei

21.68lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Aplicabile Model: Acest dock de încărcare este conceput pentru Fitbit Inspira 2 și pot percepe.Vă rugăm să rețineți că acest dock de încărcare nu este aplicabilă pentru alte modele de ceasuri la moment.

2. Ușor de Transportat: cablul De încărcare este de aproximativ 150 cm/3.3 ft mult, iar acest lucru doc de încărcare este compact și ușor pentru a fi convenabil pentru călătorii și utilizatorii de afaceri.Se poate face încărcare smartwatch dumneavoastră mai convenabil.

3. Operare simplă: Acest incarcator caracteristici doc-tip de design, pune doar pentru smartwatch Fitbit Inspira 2 ușor pe doc de încărcare pentru încărcare, operațiunea este simplu, reîncărcabilă ceas de afișare este ușor de observat.

4. De înaltă calitate Material: incarcator este fabricat din aliaj de aluminiu, care este durabil.

5. Protecție la supraîncărcare: Acest incarcator are puterea de protecție interior (ptc), și se poate proteja pentru smartwatch Fitbit inspire2 la supra-curent, supra-încărcare.

Caietul de sarcini:

Nume: Smartwatch Încărcător Dock

Aplicabile model: Compatibil pentru Fitbit inspire2

Lungime cablu: aproximativ 150 cm / 4.92 ft

Culoare: gri, argintiu

Stil: așa cum se arată în imagini

Greutate: aproximativ 120g

Suport: cu chip de protecție

Suport: încărcare rapidă

Intrare: 5V 1A--

Ieșire: 5V 1A--

Dimensiune produs: despre 113 * 75 * 59mm/4.45*2.95*2.32 în

Lista de ambalare:

1*Încărcător stație de Andocare pentru Fitbit Inspira 2 Smart Watch (ceas nu sunt incluse)

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Balioilhaircare.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Balioilhaircare.ro.

Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: inspire 1 de circulație, trupa fitbit inspira, nas rack, huayra ceas, fitbit ceas, fitbit flex 2 încărcător de înlocuire, cintura se potrivesc pic de încărcare 2, fitbit ace trupa, încărcător inteligent watch, cutie de aluminiu cabina

Origine NC(de Origine)
Funcția Mesaj De Notificare
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Tip Cazuri
Compatibilitate Alte
Limba engleză
Nume De Brand Rondaful

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea