2019 noi de vânzare fierbinte Om Jacheta Bomber imprimat Peste Wolf 3D Digitale Imprimate Haina, Personaliza design, NE-a dimensiune, rapid de transport maritim

173.43lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

7143801923793328 Legate de produsele NOI $ 34.99 /bucata US $ 16.25 /bucata US $ 33.99 /bucata US $ 9.99 /bucata

Sfat :Măsuri de mână.Are eroare de 1-3CM.Atunci când plasați comanda, vă rugăm să verificați dimensiunea formularul cu atenție

Dacă nu știți ce dimensiune puteți alege, vă rugăm să ne contactați în orice moment, ne bucurăm de servicii pentru tine.

Pentru sacou, putem proiecta în conformitate cu cerința cumpărătorului, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda .

1.E-pachete și China post este gratuit pentru multe țări.Putem sprijini alte modalități rapide pentru fiecare cumpărător

2. După ce ordine, în mod normal, acesta va expedia în 3-5 zile de lucru(cu excepția week-end și de sărbători).

3. Putem sprijini timp de transport maritim, dar este o referință, timpul de expediere este conneted cu multe factor.Dacă aveți nevoie de a extinde protecția, vă rugăm să ne contactați.

Notă:timp de Transport maritim este o referință.Timp de transport maritim internațional este legat cu multe factor: dacă, de expediere și de transport maritim de drum .

1.Atunci când primiți pachetul, acesta este spart sau defect, vă rugăm să luați fotografiile pentru noi.Vă vom răspunde în 24 de ore.

2.Dacă doriți pentru a reveni sau de rambursare, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

3.Revenirea costul de transport maritim este plătită de către cumpărător și dacă pachetul lipsește sau deteriorat, nu vom primi rambursare sau retrimite.

4.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.

Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să-l rezolve pentru tine.Daca ne puteti da cateva sugestii utile pentru activitatea noastră, apreciem că și aici, vă mulțumesc în primul rând.

Etichete: blana pentru fursuit, wolf grey jacheta, personalizate de imprimare de costume de baie, vlone lup sacou, jacheta lup, armata veteran, jacheta bomber pentru femei, oamenii de designer, model jacheta, nord lup sacou, designer haina militară

Grosime Căptușeală De Bumbac
Materiale De Captuseala Bumbac
Parte Detașabilă NICI unul
Îmbrăcăminte De Tip Jachete
Guler O-Gât
Material Bumbac
Nume De Brand ne veteran
Tip De Închidere fermoar
Stil Moda
Stil Manșetă Rib sleeve
Cu glugă No
Tip Slim
Tip De Element sacou de zbor
Model Tip Print
Gen BĂRBAȚI
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Maneca Stil Regulat
Decor NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea