Electric Corp Plin De Slăbire Pierde In Greutate Masaj Fata Cu Role Exercitii Abdominale Anti-Celulita Arzător De Grăsime Calma Musculare Mașină

74.99lei

93.74lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Electric Corp Masaj Reglabil Complet Corpul mai Subtire 3D Pierderea in Greutate cu Role Anti-Celulita Dispozitiv de Control Masina de Frumusete Pielii Lift Instrumente

Caracteristici

1. De mare viteză cu motor puternic garanții puternice masaj experiență pentru a reduce în mod eficient redundante de grasime si celulita, strângeți abdomenul și tăiați talie pentru corp vizibil figura modelarea, de asemenea, să vă relaxați și elibera de oboseală și oboseală.

2. Două reglabil niveluri de intensitate și două tipuri diferite de inlocuit 3D capete(1*pivotare a roții cap+1*minge cu role cap) gratis opțiuni, poate fi folosit pe gât, spate, talie, picioare, brate, coapse, fese si etc, cu corp plin efect de slabire.

3. Curea din spate pentru a asigura mână, fără a dropping off ușor pentru confort funcționare și mânere confortabile.

4. Portabil și compact design pentru a se potrivi dimensiunea de palmier și realizarea de temperatura, îl puteți folosi oriunde și oricând.

Vă Rugăm Remarcat:

1. Șuruburile de roți pivotante cap poate deveni liber datorită vitezei mari de rotație după utilizare, pentru un timp, vă rugăm să strângeți șuruburile pentru utilizarea siguranța.

2. Unele rezidual de ulei de lubrifiere pot exista, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.

Caietul de sarcini

Material: ABS, PP

Plug Tip: UE Plug

Tensiune de alimentare: AC100-240V

Lungime cablu: 150cm

Dimensiune: aprox.12*10*7cm

Pachetul Inclus:

1* Corp Mai Subtire Masaj

1* Minge Cu Role Cap

1* Pivotare A Roții Cap

1* Adaptor

1* Manual De Utilizare

Notă:

După-vânzare de servicii:

Dacă acesta nu funcționează/nu primesc/nu este deteriorat în timpul transportului/ sau alte sau alte probleme, vă rugăm să contactați-ne pentru gratuit.După ce ne confirma, putem retrimite sau de restituire.

FAQ:

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Vă rugăm să urmăriți colete pe : www.17track.net/en

Vă rugăm să rețineți: (cum ar fi : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ) informațiile de urmărire este disponibil doar în China.În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 35 la 60 de zile lucrătoare

2. En-gros și Picătură de Transport maritim

Pentru en-gros, oferim reducere si transport care dureaza doar 3-7 zile pentru a ajunge.Dacă sunteți în căutarea pentru orice alt produs, vă rugăm să ne contactați, ne-ar plăcea să vă ajute să-l găsească.

Pentru dropshipping:

Putem oferi vrac dropshipping comenzi prin intermediul fișier CSV.

Vom accepta Paypal pentru plăți

Vom trimite-l la clienții dumneavoastră direct, fără factură ,promovarea de informații și fără orice informații despre compania noastră.

3.Culoare și dimensiune diferenta

datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și eroarea de măsurare, mărfurile pot fi un pic diferite pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!!

4.Se întoarce:

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

5.Despre Feedback-Ul:

Dacă există unele probleme cu bunuri .Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema .Îți promit că-ți dau cea mai bună soluție.

Etichete: aparat de masaj, fata lufa burete, cu role de jad, fata curata, personal masaj electric, cap de masaj electric magie, Slim, 5 în 1 de îngrijire a frumuseții pentru masaj facial, slim patch patch-uri slăbire braț, massag cu role

Tip De Element Masaj & Relaxare
Material Material Compozit
Nume De Brand MOFAJIANG
Tip Arzător De Grăsime Mesaj Dispozitiv
Caracteristică convennient ,dimensiuni compacte ,mai multe de îngrijire a pielii
Origine NC(de Origine)
Cerere Corpul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea