CNHIDS Unghii Pro DIY Set Complet Soak Off Uv Gel de unghii set Manichiura 9W Uscare Lampa Kit vreo 5 culori &base top Set unghii gel

70.45lei

78.29lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă : Există 2 tipuri diferite de opțiune, alegeți elementul pe care doriți !bună ziua dragi ,setul include 5 lac de unghii, vă rugăm să alegeți 5 culoare număr de card de culoare și lăsați-ne 5 numărul de culoare este ok ,dacă nu ne dai un răspuns , vom alege vânzare fierbinte de culoare să te și împachetează bine .Pachetul Include: de 1bucată * 9W lampa UV 1 set * de Bază și Top Coat 1 bucată *pentru Îndepărtarea Filtrului de 5piece*lac de unghii 10buc amestecat autocolante de culoare Elimina Cleaner 10pc folie de demontare (de tip 2 : roz /alb peel-off banda latex ) 10buc instrumente de unghii

Stimate client, vă Rog, nu uitați să alegeți 5 culori, vă Rugăm să comandați memo sau trimite un mesaj pentru mine.

Ușa de la Ușa de Expediere.Trimite gratuit la mai mult de 100 de țări

Toate produsele vor fi membre ca cadou si a declarat ca mai jos de 30 de dolari pentru a evita taxa

dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să-mi spuneți.Dar noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

DACĂ nu ați primit bunurile dumneavoastră în timp normal sau crezi că există ceva în neregulă cu procesul de transport.

vă rugăm să nu vă faceți griji și nu ezitați să ne contactați, vom verifica-l pentru tine.

Transport gratuit Default Trimite prin China Post Air Mail de expediere.

Ora Sosirii:

O).Țările din asia (10-20 zile)

B).Europa, America de Nord (20-25 zile)

C).Africa, America latină și Oceania (25-35 de zile)

DACĂ doriți să le trimiteți prin transport Rapid de către EMS/DHL/UPS .va percepe ta adauga costul de transport maritim.

EMS/DHL/UPS de expediere aproximativ 8-15 zile ajunge.

Surpriza Nou: * Dacă ați cumpărat mai mult de 300 de dolari,putem trimite transport gratuit prin DHL,EMS, care doar ia de 3-7 zile. * Pentru VIP client,ne va oferi mai mult reducere sau un cadou ca o surpriză să Acorde o atenție: * dimensiunea Noastră este measureed de trupe,acesta poate fi de 1-2cm diferențe,așa că sperăm că cumpărătorul poate să înțeleagă * în Cazul în care culoarea are un pic de diferențe,e normal ca nimeni nu poate promite este 100% aceeași ca imagine

1) vom lua alipay de plată on-line. 2) Vom lua, de asemenea, Western Union, MoneyGram T/T de plată. 1) Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul se poate returna pentru schimb sau de Restituire (maxim 7 zile)

dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable.

Unele defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt zgâriat și așa mai departe.

2) în Cazul în care elementul este defect, in 3 luni va vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dar Trebuie să se asigure că nu un om-a făcut pagube.Vă rugăm să lăsați feedback-ul bun, dacă sunteți mulțumit cu produsul (4-5 stele!) multumesc!!!

Ne pasă de clienții noștri de valoare și se va strădui să rezolve orice probleme neașteptate.

Dacă nu se satisface cu produsele vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe alibaba.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva probleme și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Etichete: pălărie de paie 4 ani, gheață mucegai moda, sapca sport uscată copil, hud wireless odb2, pălărie de bijuterii din oțel, honda cbf 600 de cheie, h9 4300 k led 360, huawei p7 battrey, h8 led galben fan

Potrivit lampă UV/LED lampa este OK
Alegere culoare Lasă-ne 5 culoare de card de culoare
Gel De Unghii 5 buc gel unghii /de bază /de sus
Ocazie Petrecere , Club , Moda , de călătorie , de birou ..0
Cantitatea 34pcs
Volumul 8 ml
Nume De Brand CNHIDS
Tip De Element Set & Kit
Tip Gel De Unghii
Origine NC(de Origine)
NET WT 10ML
Numărul De Model set de unghii
Material lampa uv. gel . curat. builder gel
Durată De Timp 2 săptămâni sau mai sus
Culori 132
Ingredient Rășină
pentru cine unghii iubitor de artă , noi mai flexibil , unghii iubitor de frumos , Mani...

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea