Chin V-aliniați-vă Ridicați Centura Mașină Roșie LED Albastru Terapia cu Fotoni Fata de Slăbire Vibrații Masaj Facial Dispozitiv de Ridicare V de îngrijire a Feței

99.10lei

330.34lei

-70 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Instrucțiuni de utilizare (Foarte important): Reglați banda de susținere în poziția maximă înainte de a purta, și apoi reglați-l la o lungime corespunzătoare după poartă.Și nu se poate folosi forța în direcția opusă!Faceți Dropshipping, CSV și Comenzi Personalizate.Putem oferi vrac dropshipping comenzi prin intermediul fișier CSV sau fișier excel.Nu promiton și nici logo-ul din pachet.

V-aliniați-vă Ridicați Centura Mașină Roșie LED Albastru Terapia cu Fotoni Fata de Slăbire Vibrații Masaj Facial Dispozitivul de Ridicare a Reduce Bărbia Dublă V-Îngrijirea Feței

Caracteristici 1.Total 44 de piese lumini LED-uri în diferite lungimi de undă poate oferi eficient LED foton terapie care să îți dea energie benefică pentru mai sanatos, mai ferm și mai luminos pielii. 2.De înaltă frecvență de vibrație masaj eficient poate activa celulele pielii pentru a accelera metabolismul pielii, repararea și consolidarea elasticitatea pielii pentru tratament facial de ridicare și de efectul de strângere. 3.Adoptă EMS micro curentă pentru a activa adânc celulele musculare și de a stimula producția de colagen, contribuie eficient la reducerea ridurilor, micsora porii, strângeți pielea și de a îmbunătăți absorbția de eficiență.

4.Liniștitor 42℃ încălzire poate spori regenerarea tesuturilor proces pentru a deschide porii și de a îmbunătăți absorbția de creme, loțiuni și alte produse de îngrijire a pielii pentru a lăsa pielea grăsuț.

5.Infraroșu fizioterapie poate promova circulația sângelui, de a restabili activitatea enzimei, lent melanina pentru a preveni acnee și alte sub-piele sanatoasa condiții.

6.Sensibil la atingere butonul de control de intensitate ușor ajustare niveluri și moduri de lucru comutator, putere instantanee de pe și în afara, convenabil de a opera cu o singură mână, chiar și după ce ai purtat centura. 7.Suport funcția timer, se va opri automat după 15 minute de lucru pentru a evita utilizarea, de economisire a energiei și practice.

8.Design pliabil V-forma ridica centura cu mare elastic curea și cataramă poate fi ajustat în mod liber pe scară largă pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni cap pentru a se potrivi perfect. 9.Ușor și portabil, care poate fi alimentat direct prin USB de încărcare, vă puteți bucura de o utilizare fără fir oricând și oriunde, potrivit atât pentru acasă și de călătorie utilizare

Caietul de sarcini Material: ABS Culoare: Alb Capacitate baterie: 1000mAh Tensiune de intrare: 5V Max.Putere: 7W Curent Static:

Pachetul Inclus: 1* Unitatea Principală cu Fixare Centura 1* Cablu USB 1* Manual De Utilizare

Etichete: testicul prostata pentru masaj, groază de bucătărie, 3d 500 de placa, scrub facial, curea femei, baie, saună, lampa led, îngrijirea feței, ghiveci de flori, gua sha piatra

Tip V-Față de îngrijire a pielii instrument
Caracteristici 2 fata masaj
Caracteristici 4 Masaj Facial
Caracteristici 10 lifting facial
Caracteristici 8 Barbia dubla
Procesul de fabricație Masina De Facut
Caracteristici 1 falca practicanta
Caracteristici 9 lifting facial bandă
Nume De Brand MOFAJIANG
dropship Suport
Nivelul De Intensitate Nivel 1-10
Capacitatea bateriei 1000mAh
Origine NC(de Origine)
Curent Static 100uA
Max. Putere 7W
Dimensiune 170*110*500mm
Caracteristici 3 masaj pentru fata
Modul de lucru Subțire Modul De Fata, Face-Lift Modul(Tira Modul), Modul De Albire
Numărul De Model Reduce Bărbia Dublă instrument
Caracteristici 6 Celulita
Caracteristici 5 lifting facial instrument
Sursa De Alimentare Uscat & Reîncărcabilă
Caracteristici 7 facial cu role
Tensiune de intrare 5V
Material ABS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea