Naturale de apă Dulce Stridii cu Perle În Vid-ambalate,20-30 buc Perle Reale în interiorul Monstru Mare Scoica de Perle Shell Vrea Cadou FP443

70.36lei

87.95lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Toate elementele vor fi livrate în mod implicit metoda de transport maritim, dacă orice schimbare pentru ordinea de urgentă, vă rugăm să ne contactați din timp.

2.Poate exista o întârziere de 1-2 zile lucrătoare, care este dincolo de capacitatea noastră.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin trimiterea de e-mail sau lasa un mesaj, va vom raspunde în termen de 24 de ore.Suntem aici și gata pentru a ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ar putea avea înainte sau după cumpărare.

Am scopul de a fi un profesionist și de încredere furnizor de multe tipuri de piese de bijuterii.

Ar fi mult mai apreciat pentru tine de a pleca de 5 stele feedback-ul POZITIV și dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Și, dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback..Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cea mai bună soluție.

Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare tranzacție vom finaliza.

Etichete: comestibile cochilie de stridie, tricou victorian, ahegao anime tricou, cochilie de stridie, fata shell margele, scoica de apă dulce, cumpara perla coajă de stridii, real gri perla, original perle mari, y n k

Diametru Exterior 6mm
Numărul De Model FP228
Fine sau de Moda Moda
O Stridie
Culoare perla
Material Pearl
Oyster Dimensiune
Pearl Tip Perle De Apă Dulce
Articol Greutate 350g
Tip De Element Margele
Pearl Forma Orez
Perla De Calitate AA
Nume De Brand dor de mousaie
Element De Forma Orez
Dimensiune Perla

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea