Hidizs H2 Pierderi Bluetooth 5.0 Receptor fără Fir 3.5 mm AUX Jack Adaptor NFC, Dual Angajeaza Certificate de Înaltă Performanță AMP Receptor

203.95lei

268.36lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Hidizs H2 Pierderi Receptor Bluetooth

Avansate Qualcomm CSR8675 Cip Bluetooth

CSR8675 este un multi-funcțional cip Bluetooth sprijin pentru aptX,24-bit audio,aptX HD, anulare activă a zgomotului și Qualcomm TrueWireless stereo de înaltă rezoluție audio performanta, care este comparabil cu fir.

De înaltă performanță AMP Chip MAX97220

Minunat MAX97220 amp cip este special selectate pentru a se potrivi Qualcomm CSR8675 cip Bluetooth lor extrem de compatibilitate.Distorsiune redusă și zgomot.Stay Tuned cu Hidizs ani de experiență acustică, H2 moștenește Hidizs' clasic HiFi stil,trei frecvență echilibru,soundstage mare.

Bluetooth 5.0-mai Rapid,mai Lin și Mai Stabil

În comparație cu Bluetooth 4.2,5.0 tehnologie înseamnă o mai mare dezvoltare în serie,viteza,și difuzare de mesaje capacitatea de Bluetooth aplicații.Conexiune fără griji,lag-free audio și sincronizare perfectă.

NFC One-touch de Asociere

Conectați telefonul mobil la H2 doar cu user-friendly tehnologia NFC one-touch,fără complexe manual de asociere sau de conexiune.

Compact, dar Puternic

Toate-a rundă de Codec Suportate:UAT aptX-HD,aptX,APTX-LL,LDAC,AAC,SBC,CVC

UAT este un all-nou Bluetooth codec audio dezvoltat de HiBy.Sprijinirea unei industrii-cea mai mare rată de eșantionare de 192 khz la o industrie-cea mai mare lățime de bandă de date de 1.2 Mbps,chiar se adapta și de a optimiza în sine la diferite genuri muzicale.

Android、Windows, pentru Mac OS、iPad OS

Folositi-l Pentru O Varietate de Scopuri:Masina AUX,computer,iPad,telefon mobil DAC USB,căști cu fir,desktop speaker,TV audio Sistem Sprijinite:Android,Windows,Mac OS,iPad OS

Dual-Culoare Semnalizator Vă Ajută Să Vă Spună Rata De Eșantionare

Lumina verde:44.1 KHz~48KHz Baby Blue Light:88.2 KHz~192KHz

cVc Tehnologie de Anulare a Zgomotului

Multumesc pentru a 2-mic Qualcomm® cVc™ a 8-a Generație de Tehnologie de Anulare a Zgomotului cu bandă largă de vorbire,cererea dumneavoastră pentru HD de înaltă calitate apeluri de voce vor fi îndeplinite.

HiBy Albastru APP

Sprijin pentru a vizualiza în timp real rata de eșantionare,Bluetooth format,de putere,de a regla EQ,gain și chiar poate actualiza firmware-ul,etc. Croitorul tău exclusiv experiență de ascultare și bucurați-vă de muzică!

Detasabila Înapoi Clip

Cu portabile înapoi clip,H2 nu este numai funcțional receptor Bluetooth,dar, de asemenea, un decor elegant.Pot fi tăiate la decolteu,de buzunar,cravata,etc.

Simplu 3 Butoane pentru a Controla Toate

Un ridicat punct de contact este pe butonul vol+ pentru a distinge de la butonul vol - cu ușurință.

Mai Convenabil De A Folosi

Auto Reconectați:H2 va reconecta automat la ultimul dispozitiv conectat atunci când puterea pe sau conexiune de pierdut.

Dual Audio:Conecta 2 dispozitive Bluetooth pentru a H2 în același timp cu o mai stabile tripla,datorită Qualcomm CSR8675 cip Bluetooth și 5.0, cu inalta precizie de prelucrare audio.

Hi-Res Audio,Hi-Res Audio Wireless Certificate

Hi-Res Audio(HRA),este un standard pentru audio de înaltă calitate, produse formulate de JAS și CEA,deja recunoscut și sprijinit de numeroase crescator.

Hi-Res Audio Wireless(HRAW),este un subset al Hi-Res Audio (HRA) standard wireless pentru produse audio care acceptă certificate Bluetooth codec-uri.HRAW necesită capacitatea de dispozitive certificate să se ocupe de rezoluție digitală mai mult de 24-bit/96kHz.

Etichete: airpodspro caz, marshall parte, muji stil, mouse-ul razer, ip68, hyperx cloud, cablu fiio, prietenul show, ios pavilioane, xiaomi mi

Dimensiune 11CM*10.7CM*4.7CM
Tip De Element Adaptor
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Nume De Brand Hidizs
Numărul De Model H1
Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea