5PCS LC de sex Feminin pentru a SC Masculin Adaptor de Fibra Optica LC-SC Singlemode simplex Fibra optica adaptor Conector transport Gratuit

68.79lei

134.86lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

5PCS LC de sex Feminin pentru a SC Masculin Adaptor de Fibra Optica LC-SC Singlemode simplex Fibra optica adaptor Conector transport Gratuit Descrierea Produsului LC Feminin-SC Masculin Adaptor de Fibra Optica fabricate de ANC International Co., Limitat este special conceput pentru a incorpora Small Form Factor LC în SC configurat mediu.Designul compact al LC Feminin-SC Masculin fibre Adaptor permite operatorilor de rețea de a reduce costurile prin economisire de spațiu, și prin eliminarea hibrid ansambluri de cabluri.Caietul de sarcini Repetabilitate Excelentă Excelentă Interschimbabilitatea atenuare Scăzută Temperatură Bună Caracteristică LC-SC Adaptor Material: Plastic si metal disponibil Simplex sau duplex LC-SC feminin-masculin fibra optica adaptor opțional de Utilizare de Telecomunicații, Rețea de Acces de Fibră Optică CATV Terminal de Dispozitive Multimedia și de Testare și a Dispozitivelor Medicale Fibra Optica LAN și Acces la Rețeaua de Industrie și Aplicații Militare 2.Poze

3.Internation pentru

Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxele de import și taxele locale.Vă rugăm să verificați cu dvs. vamal înainte de a face achiziția. 4.Transport & Manipulare

Eu navei în termen de 3 zi lucrătoare de la primirea de plată.Fiecare element este ambalat cu grijă pentru a vă asigura că ajunge la tine in stare excelenta.

Nava în întreaga lume durează aproximativ 16-28 zile lucrătoare, cu număr de urmărire pentru gratuit.

Ne va livra acest produs prin HONGKONG POST,în mod Normal, este nevoie de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare de Destinație ,de asemenea, putem livra acest produs prin EMS, DGM,PSC,CPAP la wordwide.Desigur ,putem respecta la cererea clientului,nava de mărfuri prin alte moduri,dar de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către client .

5.Retrimite și Rambursare gama :

Dacă nu primiți coletul dincolo de 35 de zile sau primiți un produs defect sau element greșit, pls contactati-ma prin e-mail de serviciu, și îți promit că, odată ce situația este confirmată, vom retrimite sau restituire.

Este clienții responsabilitatea de a plăti pentru taxa de Returnare în nici o circumstanță.Și nu vom accepta returnarea aplicație atunci când este dincolo de 14 zile după ce ați primit coletul.Si pls nu garantează că la întoarcerea element ar trebui să fie în starea inițială.

6.Contactați-Mă

Compania noastra este un profesionist fabrică în fibra optica echipamente mai mult de șapte ani,suntem siguri ca produsele noastre vor satisface u.

Eu voi fi aici pentru a rezolva orice probleme,atât de binevenit să mă contactați oricând.Și promit că vă va răspunde în 24 de ore de afaceri.

Scopul nostru este de a satisface tine, ca un client, și în schimb menține o reputație excelentă.

Etichete: fibra optica rack, fibra sc, optitap sc adaptor, lc optice, lc upc, FIBRE, catnip, sc soclu, ftth, fibre de plastic

Tip De Fibre SM OM1 OM2 OM3 fibre opțional
Numărul De Model SC-LC
Timp De Plumb SC-LC Adaptor de Fibra Optica
Lungime de undă 850nm/1310nm/1550nm
Moq 5pcs
Fibra de modul Singur multimode
Garanție 1 An
Pierdere de inserție 0.3 dB
Nume De Brand ZHWCOMM

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea