USB LED Star Lumina de Noapte Muzica Înstelat Val de Apă Proiector LED Lumina Bluetooth Copii Cadou de Sunet-Activat Proiector Lumina Decor

93.61lei

144.03lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

USB LED Star Lumina de Noapte Muzica Înstelat Val de Apă Proiector LED Lumina Bluetooth Copii Cadou de Sunet-Activat Proiector Lumina Decor de Crăciun cadouri cadouri de Anul Nou

Tip: LED Lumina de Noapte

Forma: ROTUND

Este De Becuri Incluse: Da

Numărul De Model: Lumina De Noapte

Tip De Element: Lumini De Noapte

Este Baterii Incluse: Nu

Material corp: ABS

Este Dispozitiv Inteligent: Da

Tip baterie: NICI unul

Sursă de lumină: Becuri cu LED-uri

Generarea De Energie: Comutator

Tensiune de alimentare: 5V

Sursa de alimentare: DC

Este Nevoie De Baterii: Nu

Utilizare: De Urgență

Putere: 0-5W

Certificare: CCC

Certificare: ce

Caracteristică 1: Muzica cerul înstelat proiector lumina

Caracteristică 2: Romantic Lampa De Proiecție

Descriere:

Tensiune de intrare: 110-220V

Tensiune de ieșire: 5V/2000 MA

Produs putere: RGBW2*4W (total 8W)

Putere mod de alimentare: USB linia de alimentare (putere mobil, calculator, telefon mobil adaptor)

Modul muzică: U disc, card reader, Bluetooth

Bluetooth număr: BTK10

Descriere produs: Acest produs este o combinație de patru culori filigran lumină și laser verde.Filigranul a patru culori de rosu, alb, albastru și verde.Laser de culoare verde.Telecomanda poate controla filigran culoare, filigran viteza și modul de filigran. , Modul Bluetooth, filigran unic de control cu laser unic de control, luminozitate, muzica, control sunet, modul de selecție, funcția de sincronizare, comutator, orice telefon mobil sau alt dispozitiv poate fi conectat atunci când Bluetooth este pornit fără verificare.Descriere produs: Acest produs este o combinație de patru culori filigran lumină și laser verde.Filigranul a patru culori de roșu, albastru și verde.Laser de culoare verde.Telecomanda poate controla filigran culoare, filigran viteza și modul de filigran. , Modul Bluetooth, ștampile de control unic, cu laser unic de control, luminozitate, muzica, control sunet, modul de selecție, funcția de sincronizare, comutator, orice telefon mobil sau alt dispozitiv poate fi conectat atunci când Bluetooth este activat de verificare.

Instrucțiuni pentru cea mai nouă versiune de control de la distanță: Instalați 2 baterii AAA de a utiliza. (Butoanele sunt mai sensibile și convenabil pentru utilizare (control de la distanță este livrat fără acumulatori)

Puteți introduce o U disc sau card reader pentru a reda muzica de pe corpul lămpii, puteți regla luminozitatea, puteți regla volumul muzicii, în sus și în jos, pauză, Bluetooth off/on, comutator, USB Android de date cablu de alimentare.

Fearute:

1. Cerul înstelat lumina de noapte proiector are cerul înstelat de proiecție și modul de ocean val de proiecție modul.O combinație de mai multe culori și dinamic cerul de noapte de proiecție la viteze diferite pot arăta superb cerul înstelat și de a crea un romantic și atmosferă relaxantă.

2. Starlight proiectorul poate proiecta 10 tipuri de colorat ocean val de efecte de iluminare.Gratuit combinație de valuri, stele și lumini pot forma 21 de modele de lumină.În plus, lumina de noapte cerul înstelat proiector are 3 nivele de luminozitate (40% 70% 100%) pentru tine de a alege, puteți regla cele mai potrivite luminozitate.

3. Puteți alege dumneavoastră preferat de muzică prin Bluetooth sau USB slot.O muzică cerul înstelat proiector cu o voce-activat modul intermitent poate comuta între diferite culori de beat-uri de muzică sau bătând din palme.Dual combinație de muzică de înaltă calitate și cerul înstelat de proiecție creează un romantic și o atmosferă confortabilă în cerul de noapte.

4. Echipat cu un control de la distanță, puteți controla cu ușurință cerul înstelat, lumini colorate, a regla luminozitatea, melodii de muzică și cronometre, etc.Întindă și să se bucure de muzică de înaltă calitate, cerul înstelat de proiecție și romantică atmosferă liniștitoare.Timer opțiune este mai eficientă a energiei, vă puteți bucura de o caldă și liniștită mediu de somn și adormi liniștit.

5. Cel mai bun cadou pentru a da luminator proiector pentru membrii de familie sau copii zile de nastere, ziua copilului, Craciun, aniversare sau alte zile importante

Pachetul include:

1 X LED Lumina de Noapte

1 X Controler De La Distanță

1 X Linie De Date

1 X Manual De Utilizare

Etichete: tag noapte înstelată, proiector de stele, big star wars led, noapte înstelată proiector tiktok, lampă de lavă, mini proiector led cu acumulator, proiector cer, galaxi proiector, stele noapte poster, led apă

Tip Baterie NICI unul
Este De Becuri Incluse Da
Generarea De Energie Comutator
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Numărul De Model Lumina De Noapte
Tip Lumina De Noapte
Tip De Element luminile de noapte
Origine NC(de Origine)
Corpul Material ABS
Este Nevoie De Baterii No
Tensiune 5V
Nume De Brand isfriday
Certificare ce
Utilizare De urgență
Forma RUNDA
Sursa De Alimentare DC
Este Baterii Incluse No
Putere 0-5W

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea