5pcs 4mm hrc60 R0.5*D4*11*D4*50 de patru Flaute unelte de Frezat Mill-cutter Colț Raza frezei CNC router biți

74.08lei

117.56lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii:

------- Carbură solidă rază de colț freze cu carbură de 90%, Co10%, și micro cereale 0.6 um, complet asigura buna rezistenta la uzura .

------- Helix unghi de 35° rază de colț freze, cu bun ciobire de descărcare de gestiune .

------- Vom folosi Cinci axe hidraulic cnc pentru fabricarea acestui produs, scopul de a oferi de înaltă calitate end mills.

------- Freze adopte ALTIN strat negru , au un efect bun asupra reducerii coeficientului de frecare, crescând rezistența la uzură, scopul final este de a prelungi viața profesională .

------- 4 fluiere rază de colț poate fi folosit pentru o jumătate de finisaj de prelucrare , simplu, flanc, canelură, cercul toate pot fi prelucrate.

------- În cazul în caietul de sarcini nu poate satisface cerințele dumneavoastră, bun venit OEM sau custom-made!

Shang Instrumente este o întreprindere specializată în cuțit de strunjire, frezare instrument, instrument de foraj, fier de instrument, indexabile introduce, cu comandă numerică mâner, carbură de piese, masini de slefuire, diverse non-standard de tăiere de carbură de instrumente și așa mai departe.Există 280 de soiuri și mai mult de 3000 de tipuri de specificații ale produselor pentru alegerea ta.Ele sunt utilizate în principal în industria de automobile, de mașini, electronică, metalurgie, metal, minerit, plastic și alte industrii domenii.Vom vinde nu numai pe piața internă, dar, de asemenea, de peste mări de piață.Avem 9 produse cu brevet național, 3 de înaltă tehnologie produse noi.

Materialul principal din produsele noastre este CB-CERATIZIT.Cu toate acestea vom accepta materiale speciale cum ar fi Sandvik, Kenametal etc. de non-standard, personalizate ca solicitările dumneavoastră.Noi de aprovizionare pe termen lung produse non-standard pentru BMW și Porsche.

Etichete: 1mm radius cutter, oțel radius cutter, aluminiu rază de colț end mill, 3mm radius cutter, raza de tăietori de metal, 3 mm rază de colț end mill, raza diamond cutter, radius extern end mill, lemn end mill raza, raza de tăietori de fier

Rază de colț R=4*0.5 mm
Nume De Brand jerray
HRC 60
Acoperire TiAIN
Fluiere 4F
Lungimea Totală 50
Material Carbură(K50)
Tip End Mill
Diametru 4
Numărul De Model CC-D2-R0.5-D4-50-4F-hrc60
Fluiere lungime 11mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea