USB Reîncărcabilă Smart Keyless Electronic de Blocare de Amprente Acasă Anti-furt, Siguranță, Securitate și Lacătul Ușii de Bagaje Caz de Blocare usb re

73.71lei

86.72lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Orice amprentă poate fi deblocat atunci când nici o amprentă digitală este înscris; o dată amprenta este setat, ilegal amprenta nu poate fi deblocat.

2. Nu vă faceți griji despre a pierde cheia sau uitat parolele.Degetul este cheia, și durează doar 1 secundă pentru a-l debloca.Amprenta lacăt poate înregistra până la 10 amprente

3. Consum redus de energie si mult timp de așteptare, după încărcare completă, se poate debloca mai mult de 3.000 de ori.

4. Blocarea este fabricat din aliaj de zinc pentru o excelentă rezistență la coroziune și ușor pentru a asigura un compact și elegant, inteligent lacăt pentru tine.

5. A împiedica de a fi forțat sau zdrobit sau tăiat, această amprentă lacăt pot fi folosite la zile de ploaie, lacăt poate preveni praf și ploaie eficient.

6. Ușor de transportat și utilizat pe scară largă.Pentru utilizarea în interior și exterior, vestiare, potrivit pentru valize, saci de golf, genți de mână, școală, dulapuri, mobilier, dulapuri, biciclete și alte bunuri pe care doriți să protejeze.

Caietul de sarcini:

Material:aliaj de Zinc

Dimensiune:78x40x13mm

Dimensiunea ambalajului:108x70x35mm

Tensiune De Lucru:3.3 V

Senzor de pixeli:88x112

Senzor rezolutie:508DPI

Amprenta comparație viteza:1:1

În general timp de raspuns: 0.7 s

Neînțelegere rata:

Rata de respingere:

Amprentă capacitate:10

Alimentare:3.7 V baterie cu litiu

Standby Curent:

Curent de lucru (amprente comparație):

Curent de lucru (de rotație a motorului):gama de lucru normal

Tip De Blocare: Lacăt Cu Cheie

ESD (Contact-de Descărcare de gestiune): 8KVESD (de Refulare a Aerului) 15KV

Temperatura de lucru: - 20 ~70 ° C

Capacitate baterie: 200 mA

Pachetul Inclus:

1x Amprenta Lacăt

Etichete: smart valiza, Rucsac Laptop, valiza usb, smart cărucior, rucsac laptop rezistent la apa, Rucsac, antifurt sac, anti hoț rucsac, aluminiu de bagaje valiza, rucsac usb

Material Fier
Dimensiune 78x40x13mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea