8 Buc Silicon Silicon Tool Kit Chitul de Etanșare Instrument pentru Îndepărtarea Set Călăfătui Finisher de Etanșare Netedă Racleta pentru Cameră de Colț Etaj

25.11lei

36.92lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

【Premium Material】- Toate silicon trusa de scule sunt realizate de înaltă calitate ABS plastic și silicon, care este inofensiv pentru organismul uman.Durabil și fără spini, wearproof și solvent-rezistenta.Acestea sunt reutilizabile, poate fi folosit pentru o durată lungă de viață.

【Speciale de Design】- este un silicon finisher pe călăfătui duza, astfel încât să puteți salva o mulțime de timp, prin buna etanșare în timp ce de etanșare iese.

【Multi-Funcție】- etanșare instrument de nivelare a face colțuri, fără a pierde călăfătui, silicon sau mortar, buna lor laterale din spate pot elimina cu ușurință excesul de etanșare din comun cu presiune mica.

【Aplicarea pe scară largă】- Etanșare instrument de ștergere set pot fi aplicate pentru bucătărie, baie instalator chiuveta, DIY lucrări sau podea silicon de etanșare, se potrivește pentru cele mai multe tipuri de adeziv, silicon, acril, rășină, pastă de ciment și mai mult.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic+ Silicon

Culoare: Negru + Galben + Albastru

Numărul de Pc-uri: 8Pcs/Set

Dimensiuni: Ca Imagine Arată

Forma: Ca Imagine Arată

Ambalaj inclus:

4 * Silicon instrumente de finisare (albastru)

1 * Călăfătui instrument de ștergere (negru)

1 * Finisare instrument (galben)

1 * Galben călăfătui duza (galben)

1 x plastic Galben mortar racleta (galben)

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: silicon legături instrumente, racleta pentru etanșare, unghiul racleta, de nucă de cocos răzătoare racleta, racleta de lemn, Călăfătui, mortar țiglă, mortar instrument, călăfătui instrument, placa racleta

Numărul De Model silicon silicon tool kit
Material Mâner Silicon
Caracteristică Aprovizionat
Tip etanșare silicon instrumente
Utilizare Silicon Remover Călăfătui Finisher
Material Plastic+ Silicon
Racleta Material Cauciuc
culoare Negru + Galben + Albastru
Nume De Brand Dreamburgh
Numărul de Pc-uri 8pcs/set

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea