Woxingwosu iarna nou super-mare cod femei ușoare în jos jacheta, scurt pălărie, lumină greutate, de grăsime jos haina 5xl 6xl 7xl 8xl

264.23lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Atenție Vă Rugăm Să

Despre Produse

Fotografii de produse este pe deplin conforme cu(croitorie detaliu) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați.

Despre transport

După plata de comanda,va vom livra comanda în termen de 7 zile, CUMPĂRĂTORUL este exclusiv responsilble de vămuire a mărfurilor,pașaport data sunt obligatorii în conformitate cu reglementările vamale din statul în care sunt de transport maritim de la.Cumpărătorul alege un convenabil serviciu poștal(check-in adavance pentru informații cu privire la livrare produse în țară) .

Despre culoare

Culoarea produselor pot varia,imaginile sunt de fizică de produs(flash de camera foto,iluminat,monitor setare).Cu toate acestea,culoarea reală poate în mod inevitabil diferite din care pe monitor.

Despre dimensiunea

Vă rugăm să verificați dimensiunea bust carefullly înainte de a plasa comanda,de obicei, trebuie ales cel puțin 8 cm mai mare decât cel real bust pentru uza haina .Bine ati venit pentru a verifica cu mine marimea ta dacă nu sunteți sigur.Întotdeauna voi răspunde la tine cât mai curând posibil.

În al doilea rând, vă rugăm să poarte cu 1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.

Etichete: jacheta femei, sacou scurt pentru femei, sacou de vară, femeie, jacheta verde femeie, denim iarna, sacou negru lucios, jacheta de puffer femei, strat antistatic, zhdh, jacheta din piele, lână

Model Tip Solid
Sezon Primavara/Toamna
Greutate 0.35KG
Dacă Inventar Is
Decor Cutat
Material Fibre De Poliester
Origine PINGHU
Dimensiune S to 8XL
Gen FEMEI
Varsta Varsta 18-35 Ani
Cu glugă Da
Grosime Subtiri (Vara)
Numărul de articol De sex feminin bani supersize în jos jacheta
Nume De Brand WOXINGWOSU
Tesatura Tip Postav
Umplere Alb rață jos
Stil Casual
Lungime maneca(cm) Plin
culoare 8 culori
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Tip Largi, cu talie
Numărul De Model YS-0004
În Jos De Conținut 95%
Jos Greutate 150g-200g
Tip De Închidere fermoar
Parte Detașabilă NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea