USB Biciclete Lumina 4in 1Bicycle Faruri Suport de Telefon Mobil Banca de Putere Difuzor 3 Moduri de Iluminare Lampă Față Abs Lanterna

46.87lei

55.13lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1, Multi-funcția de Echipamente: de a Evidenția față de lumină, telefon mobil, stand, banca de putere și vorbitor patru funcții într-un singur set, eliminand probleme de instalarea mai multor echipamente.

2、3 Moduri de Iluminare: 2*T6 de înaltă luminozitate LED are 3 moduri de iluminare: lumină puternică-slabă-lumina flash, luminozitate de până la 200-550LM, pentru a satisface diferite nevoile de iluminat.

3、Largă Aplicare: 3-verso silicon pad de protecție și flexibil burete de bază poate proteja mai bine de telefoane mobile.Este potrivit pentru 4-6.5 inch telefoane mobile și are o gamă largă de aplicații.

4、5 Vorbitor Efecte de Sunet: apăsați Lung de 4 secunde pentru a comuta efecte de sunet, 130 ridicat de decibeli cu eficiente de avertizare.Apăsați scurt ton de apel de două ori, apăsați lung pentru a inel continuu.Butoanele sunt externe și poate fi instalat pe o parte pentru o utilizare ușoară.

5、Lungă de Viață a Bateriei: Built-in 2400mAh baterie de mare capacitate, biciclete lumina este durabil.Cu intrare USB și port de ieșire, acesta poate fi folosit ca o banca de putere pentru a încărca telefoane mobile și alte dispozitive.

Caietul de sarcini:

Nume: Multifunctional Lumina Bicicleta

Funcția: față de lumină, telefon mobil, stand boxe, putere banca

Culoare: albastru, rosu, negru

Lampa cordon tip: T6LED lampa de șirag de mărgele *2

Lumini: lumina puternica, lumina slaba, flash

Faruri luminozitate: 200-550LM

Încărcare de tip: USB de încărcare

Capacitate acumulator: 2400 mAh

Difuzor: 5 efecte de sunet, apăsați scurt de două ori, apăsați lung pentru a inel continuu

Decibeli: 130 ridicat de decibeli

Suportul de aplicare: potrivit pentru 4-6.5 inch telefoane mobile

Material: ABS

Dimensiune: aproximativ 5*14CM/1.97*5.51 în

Greutate: aproximativ 290g

Lista De Ambalare:

Multi-funcția de Suport*1

Difuzor Cablu De Date*1

Încărcare Cablu De Date *1

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp de Livrare(Prin Posta par Avion)Zile Lucrătoare + sâmbătă + SundayNorth American /Europa de Vest 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asia 15~45 daysSouth American 15~50 daysEastern Asiatice 7~20 daysOthers 15~60 de zile

Contactați-ne:

Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Misiunile Noastre:

1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: 100w lanterna, far rosu, corn difuzor de ciclism, bluetooth cablu bt20, bicicleta bluetooth, albastru difuzor bluetooth, led baterie lampă, armata lanterna, bicicleta difuzor portabil, felinar powerbank

Caracteristică 2 Bicicleta Lampă Față
Lampa de șirag de mărgele de tip
Decibeli 130 Ridicat De Decibeli
Dimensiune about 5 x 14 CM/1.97 x 5.51 in
Corpul Material ABS
Vorbitor
încărcare tip USB de Încărcare
Lumen 300
culoare Albastru, Rosu, Negru
Luminozitate faruri
Capacitate Baterie
Numele Multifunctional Lumina Bicicleta
Material ABS
Numărul De Model USB Biciclete Lumina
Funcția lanterna
Nume De Brand kaigelin
Incarcator Reîncărcabilă
Modelul de Margele de LED-uri T6
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Certificare CCC
Caracteristică Accesorii pentru biciclete
Lumini intermitente
Caracteristică 1 Biciclete faruri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea