Camping Saltea Gonflabila de Dormit Pad Moistureproof Saltea de Aer Perna de Canapea Leneș Pat aer liber Saltea Plaja cu Perna

97.12lei

115.62lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Acest pad de dormit are TPU laminare și PU de acoperire, rezistentă la rupere, rezistent la apă și practice.Cu o curgere rapidă supapă, puteți umfla pad cu doar 10-15 respirații, în timp ce deflația nevoie de doar câteva secunde.Umflate pad caracteristici speciale proiectat modele de celule contur a corpului uman și oferă un confortabil, echilibrat suport pentru spate.Cu built-in perna, puteți avea un somn frumos, fără a cumpara extraing perna sau griji despre perna alunecarea departe.Structurii sale flexibile, de asemenea, se potrivește perfect într-un scaun sau un hamac, sub/in sacul de dormit, astfel încât să puteți pursueings un confortabil viață petrecere a timpului liber chiar și în afara.Alege ușor dezumflat pad în sac de depozitare și lucrurile în rucsac pentru a stabili un nou brand de călătorie.

Caracteristici:

Acest sac de dormit cu built-in perna ajuta la ameliorarea gât stres, fără griji despre perna alunecarea departe.Proiectat modele de celule sunt concepute pentru conturul corpului tău și oferă un regim echilibrat de suprafață optimă pentru sprijin și confort.Nu mai dureri de spate sau disconfort enervant de mici pietre sau frunze de dedesubt.

Fabricata din TPU laminare, dormit pad-ul este construit pentru a dura mult timp în uzura de zi cu zi și lacrimă.Special PU de acoperire oferă frumos protecție împotriva picături de apă și umezeală.

Mari rapidă a supapei de incredibil necesită doar 10 -15 plin respirații a avea un loc confortabil de dormit, izopren, și deflație se realizează doar în câteva secunde, ușor și convenabil de a pune deoparte.

Cu structură flexibilă, acest pad de dormit se potrivește bine pe cele mai multe podele și suprafețe de teren, este, de asemenea, perfect pentru a utiliza într-un scaun sau un hamac, sub sau în interiorul sac de dormit pentru creșterea caldura.

Caietul de sarcini:

Culoare: Armata verde, albastru, gri (opțional)

Material: Nylon

Element dimensiune: 1950 * 610 * 60mm / 76.8 * 24.0 * 2.4 în

Pachet dimensiuni: 230 * 110 * 110 mm / 9.1 * 4.3 * 4.3 în

Pachetul greutate: 480g / 1.1 lb

Lista De Ambalare:

1 * Pad De Dormit

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: supapa saltea gonflabila, canapea, aer saltea de pat, pat aer, titan tomshoo, mat picnic, tabără plin de pat, cort de camping saltea gonflabila, inflat perna, pad somn

Prin Umflarea Modul Alte
Apa Tip Mat Saltea
Activitate În Aer Liber Tabara
Numărul De Model Camping Mat
Material TPU Nailon
Nume De Brand TOMSHOO

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea