1buc Portabil Gonflabil cu Suport Lombar Inferior Spate Pernă Perne pentru Scaun de Birou și Mașină de Nerv Sciatic Ameliorarea Durerii

56.20lei

93.65lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM17744605848616919 Caracteristici

1. Gonflabile de design, ușor de transportat, și convenabil de a folosi.

2. Lavabil, pe termen lung și reciclabile.

3. Cu clema de curea design, acesta poate fi setat direct pe scaunul de utilizat.Nostru bretele reglabile pot fi asigurate strâns la spate a scaunului deci pernă rămâne în poziția dorită și să nu cadă sau să alunece în jos pe scaunul de birou.

4. Aplicabile pe scară largă.Acesta poate fi folosit pentru toți pacienții cu lombară distragere a atenției și durerea lombară din cauza sedentarismului.Se poate sprijini nostru talie și corecteze postura așezat pentru a ne ușura dureri de talie.

Materiale de înaltă calitate.Perna de bază este fabricat din mediul TPU de înaltă presiune, airbag, care este non-toxic, inodor și durabil.Perna strat este realizat de înaltă calitate, respirabil ochiurilor de plasă, care este ecologic si non-toxic, și este convenabil pentru a curăța.

Lista de ambalare:

1 * gonflabil perna de spate

1 * sac de depozitare

Notă:

Deoarece acest produs este gonflabile, aer sub presiune exterioară este mai mică decât a aerului sub presiune în interiorul built-in air-bag.Se va dezumfla lent, cu presiune ca un balon, și este imposibil de a păstra întreaga umplut-o de mult timp.Prin urmare, în cazul airbag-urilor nu este completă după câteva ore de compresie în timpul utilizării, este normal și trebuie doar să fie umflat din nou.

Vă rugăm să înțelegeți că aceasta este o problemă fizică, nu o problemă de calitate a produsului.

RM17744605848616923

Etichete: broderie perna, corector postur, alăpteze perna, eletric perna de masaj, durerea, durerea sciatica, suport auto telefon, scaun ortopedic ochiurilor de plasă, munca de birou scaun ergonomic, scaun de sex

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model A0663
Dropshipping Da
Material Material Compozit
Cerere Talie
Nume De Brand YQQGD

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea