Chineză SFU1605 șurub cu Bile și ghidaj Liniar BLH15 1000mm Feroviar Liniar+RM1605 1000mm Ballscrew Set+ BK12 BF12+ Piuliță de Locuințe+Cuplaj

951.31lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SFATURI: Pentru livrare internationala,nu pot avea taxe vamale în țara dumneavoastră,suntem dispuși să declare produsele și valoare în funcție de cerere și în funcție de internaional normele standard, locale, taxele vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Stare: Brand New

Model:Laminate 1605 Ballscrew și BLH15 ghidaj Liniar Set

===============================

Total cantitate pentru acest ordin include:

1set RM1605-L1000mm Ballscrew

1set BK12 de Capăt Fixă și BF12 Capătul Liber sprijin

1buc 1605 Aluminiu Ballnut Suport

1buc 6.35*10 Cuplaj Flexibil

2 buc BLH15 -L1000mm Liniar Feroviar

4buc BLH15N Înguste Transportul

================================

Atenție, vă rugăm,

1)De mai sus lungime pentru lungime totală,incluse în parte prelucrate.

2)lungimea poate fi transata în funcție de nevoie de dumneavoastră.dacă lungimea am enumerat nu sunt cele mai potrivite pentru tine,vă rugăm să ne contactați.

3)Vom face capăt standard de prelucrare în funcție de următoarele desen,dacă aveți nevoie de a face speciale de prelucrare,putem face asta și vă rugăm să ne anunțați desen inainte de a comanda.

*PRODUCEM LINIAR AX,BALLSCREW,ROC/SBR LINIAR FEROVIAR DE SPRIJIN.TBRUU/SBRUU SUPORT LINIAR,SHF/SH/SK SPRIJIN,BK/BF/EK/EF/FK/FF BALLSCREW END SPRIJIN ÎN MĂRIME COMPLETĂ.

*Combinat/cuprinzătoare scopul este recomandat.Mai cumperi, mai mici vor fi costurile.

*PUTEȚI TRIMITE LISTA DE PRODUSE PENTRU CARE AVEȚI NEVOIE,ȘI VOM VERIFICA TOTAL DE MĂRFURI PENTRU TINE.

PLS FACE PLATA ÎN TERMEN DE 3 ZILE LUCRĂTOARE DE LA LOCUL DE COMANDA,ALTFEL NU AM PUTEA PĂSTRA ORDINEA, DACĂ ALTE DIAVOLI NEVOIE DE ACELAȘI PRODUSELE ȘI SOLUȚIILE NOASTRE DE DEPOZITARE SUNT LIMITATE.

*Cele mai multe produse sunt în depozit,și poate fi dlivery în termen de 5 zile.

*Aer costul de transport maritim este mult diferită în diferite țări/zone, transport Gratuit prin China Post/Hongkong Post.în general, nevoie de aproximativ 22-35days pentru cele mai multe țări.

*Pentru transport gratuit produsele,dacă aveți nevoie de ele în regim de urgență și preferă livrarea de către EMS,pls contactati-ne.

Suntem un producător profesionale pentru feroviar liniar,liniar ax,suport liniar,liniar unitate,ballscrew și de sprijin.

Pentru cea mai mare parte,pls contactati-ne pentru mai multe detalii.

Dacă aveți nevoie de alte produse de mișcare liniară care nu sunt cotate la magazin sau aveți orice întrebări,pls a trimite mesaj si va vom raspunde în termen de 24 de ore.

*Ne exprimam speranta de a avea o placuta de cooperare cu fiecare prieten.și vom încerca cele mai bune pentru a aranja pentru cât mai bine putem. *Deși,BST AUTOMATIZARE pot promite toate produsele pot sosire, în 100% condiții pentru că nu au multe posibilitati timpul tranzacției,dar promit că vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema în cel mai rezonabil mod. *Ne exprimam speranta de fiecare prieten poate fi un fericit cumpere de la noi,și sincer sper că vă pot da BST AUTOMATIZARE 5 stele feedback-ul. *Dacă există o problemă atunci când ai primit pachetul,vă rugăm să ne contactați în primul rând,feedback-ul negativ nu poate rezolva orice probleme,si ne exprimam speranta de a avea un frumos comunicare cu fiecare prieten și pot obține 5 stele feedback-ul pentru toate ordin.

Etichete: mingea șurub de plumb, șurub de plumb pentru cnc, m8 piuliță plastic, 1000 mm șurub cu bile, 1000mm, piuliță, piuliță de nailon, RM1605, piulita de plastic, piuliță m8

Nume De Brand BSTMOTION
Numărul De Model RM1605 - L1000mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea