1 Pereche de Pernițe Pernițe de schimb Perna Cani Capac Piese de schimb pentru Philips SHL 9560 SHL9560 Cască Căști

26.84lei

28.86lei

-6 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pernițe de schimb pentru Philips SHL9560 Căști Caracteristici: -Ideal pentru înlocuirea ai pierdut sau rupt urechea perne -elasticitate Mare,durabil si moale -Material: Burete si piele -Culoare: Negru -Cantitate: 1 pereche de pernițe -Compatibil pentru Philips SHL9560 Căști -Pachetul Include: 1 pereche de Pernițe (Căști nu sunt incluse) Multumesc mult pentru tine de a alege magazinul nostru, încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte.Ne va fi de dispecerizare aceste elemente în curând.Speranța mai multe șanse de a coopera cu tine!

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult dacă ați da-ne un pozitiv de cinci stele feedback-ul!

Dacă aveți orice întrebări sau probleme, nu ezitați să ne contactați direct pentru asistență, vă Rugăm să nu ne lăsați feedback-ul negativ sau să prezinte un litigiu, fără nici o comunicare.Ne propunem pentru a rezolva toate problemele cât mai repede posibil!

Doresc cel mai bun!

Etichete: casca de al doilea război mondial, cazul sony wh, copilul cască, joystick kit, sennheiser hd480, shl, controlul dualshock ps4, control pro ps4, pernuțe pentru philips, căști pentru somn

Numărul De Model Pentru Philips SHL 9560 SHL9560
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Material Piele
Nume De Brand YDYBZB
Tip De Element Tampoane Pentru Urechi
Dimensiune standard

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea