2 in 1 portable Flexibil Trepied Telefon Masă de Rotație de 360 de Tragere Vertical Telefon trepied Suport stativ pentru go-pro Sony Nikon Telefon

54.34lei

71.52lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Picior flexibil

La picioare flexibile poate fi folosit ca un trepied sau un mâner, împreună cu ambalaj picioarele în jurul și obiect.Tabelul flexibil trepied este ideal pentru vlogging sau direct pe platformele de social media pentru Facebook și YouTube.Flexibil picior făcute de înaltă elastic adeziv sprijină repetate de îndoire.

Detasabila

Proiectarea de detasabila led pot face caracatiță trepied schimba în mini stabilizator de masă sau trepied.Cu un singur picior poate fi folosit ca un suport pentru a organiza ceva.Și piciorul de masa flexibil trepied, de asemenea, este detasabila.Astfel încât să puteți face uz de ea pentru a ține lumina microfon sau când înregistrați video.

Reglabil suport de telefon

Cursul de fotografie și de divertisment, reglabil telefon clipuri la unghiuri multiple suporturi orizontale sau verticale modul de vizualizare.Tabelul flexibil trepied poate aduce minunat folosind experiența.În plus, reglabil telefon clip detine 2.28-3.54" telescopic lungime poate fi potrivit pentru diferite tipuri de telefoane inteligente.

Rotary

360 de grade rotativ cradle cap de trepied poate satisface nevoile dumneavoastra diferite de fotografiere.Tabelul trepied flexibil poate ajuta pentru a găsi cel mai bun unghi de filmare.

Compatibilitate mai mare

Tabelul trepied flexibil cu 1/4" fir universal este potrivit pentru telefonul mobil, pentru camera, pentru GoPro și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Tip: de masă pentru trepied flexibil

Cantitate: 1 buc

Material:aluminiu+TPR

Culoare:negru

Rulment greutate: 3 kg

Clip telescopic lungime: 58-90mm/2.28-3.54"

Inaltime: 16-32cm/6.29-12.58"

Net greutate: 270g/9.52 oz

Pachet:

1* tabelul trepied flexibil

1* telefon clip

1* cutie pachet

Etichete: 360 de fotografie, electric, masă rotativă, 360 de afișare, 360 fotografie placă turnantă, electric placă turnantă, 360 de grade foto, 360 placă turnantă, foto placă turnantă, display roti stand, 360 foto

Max Extened Lungime (mm) 320 mm
Pliat Lungime (mm) 160 mm
Nume De Brand FORNORM
Numărul De Model tabelul trepied flexibil
Material Alte
Pachet Da
Greutate (g) 270 g
Tip Trepied Flexibil
Utilizarea Mirrorless Camera Sistem

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea