Fantana solare Udare Kit LED-uri Solare Pompă de Apă Submersibilă Cascada Plutitoare Panou Solar Fântână de Apă pentru Grădină în aer liber

62.97lei

103.23lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fantana solare Udare Kit LED-uri Solare Pompă de Apă Submersibilă Cascada Plutitoare Panou Solar Fântână de Apă pentru Grădină în aer liber

Bullet Points: 1,Maxim de Livrare Înălțime: apa se poate ridica până la 60-90cm aprox cu puternica pompa de apa.

2,Multi-funcție: Fantana pompa funcționează soare sau tulbure, de zi sau de noapte.built-in baterie cu litiu, 6 lumini LED-uri și pompa permite să vă bucurați de pana la 6 ore timp de noapte sau zi noroasă funcționare.Poate fi folosit ca un decor de gradina lampa la noapte, să-Ți curte este mult mai artistic.

3,Multi-Aplicație: Utilizare ca un solar de fantana sau apa care curge fântână în grădină, pe o punte, de la iaz, sau intr-o sera.

4,Viață Lungă: Nostru solar panou edge are marginea de etanșare tratament, protecție dublă, evitarea infiltrațiilor de apă și extinderea utilizării de timp, economisind bani mai mult.

5,Deficit de Apă Protecție: atunci Când nu există nici apă în piscină, se va opri în mod automat de lucru și de a proteja panoul de la daune.

Descriere:

Acest lucru este de 2,4 G sol impermeabil LED panou solar cu pompă submersibilă pentru baie de pasăre fantana gradina.Acesta poate fi folosit ca un decor de gradina lampa la noapte, să-Ți curte este mult mai artistic.

Caracteristici:

Alimentat cu energie solară pompă de fântână kit pentru fantani arteziene, cascade de apă și afișează.

Pulverizator pentru apa diferite stil.Acesta este dotat cu 4 duze diferite deci e ca si cum ai lua patru apă diferite stiluri pentru pasarea ta bai.

Trei fraieri pe jos pentru lipirea pe apă.

Pus pompa cu totul în apă cu este duza deasupra apei, asigurați-vă că pompa este fixată ferm pe fundul fântânii, pentru a evita vibrațiile.

Notă:

Aceasta pompa vine cu putere funcția de stocare, și performanța sa depinde în întregime pe puterea de lumina soarelui.Atunci când lumina este slabă, odată ce lumina soarelui devine puternica, pompa va continua să normale de muncă și de putere funcția de stocare.Pompa de apă va Fi blocat atunci când se lucrează în apă tulbure.Și atunci ai nevoie să ia în afară de curățare.

De lucru într-o zi Insorita, a pus panou solar sub lumina soarelui și să fie mai bine pentru a face față direct la soare.

Parametri:

Pompa tensiune: 12V

Maxim spray înălțime: Aprox.60-100cm/23.62*39,37 in.

Panou Solar de tensiune: 9V

Panou Solar putere: 2W

Panou Solar dimensiune: aprox.176mm/69.29 în.

Culoare: negru

Durata de viață: ≥10000ore

Lista:

1*Pompa Fantana Solare

Etichete: cat fântână de apă, telefon stick, lampa de gradina, led pisica fântână de apă, fântână de apă, cascadă, animale de companie mare fântână de apă, albastru fantana solare, fântână de apă, plante de interior raft, pix bic fântână

Material Plastic
Numărul De Model 2W

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea