TMEZON 7 Inch Wireless/Wifi Smart Video IP Telefon Ușă Sistem de Interfon cu 2 Viziune de Noapte Monitor + 2 Impermeabil Usa Camerei

1 061.81lei

1 234.66lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

TMEZON Inteligente și Inovatoare IP video interfon:

Cu cea mai recentă tehnologie IP,atunci când vizitator apăsați soneria de la intrare,telefonul va primi notificare APLICAȚIE, puteți vedea,auzi și vorbi cu cineva la ușă, chiar și de la distanță debloca prin intermediul smartphone-ul peste tot.Puteți răspunde la ușă în mâna ta!

Monitor LCD de 7 Inch și Mini Soneria:

7 inch TFT monitor cu design subțire,touch-cheie de funcționare,hand-free, Suport Wifi/port RJ45 se conecteze la internet(Doar se conecteze la 2.4 GHZ router de bandă).În aer liber, usa cu capac rezistent la apa, built-in senzor infraroșu și 1200TVL camera, 100 unghi de vizualizare larg, viziune de Noapte,Impermeabil,rezistent la Praf și Anti-vandal.Se pot conecta toate electronice de blocare.

Monitor:

* Ecran:7 TFT LCD(16:9),800(H)x480(V) * Deblocare: Monitor,smartphone și tabletă debloca * Memorie: Card Micro SD (nu include,64GB max.) * Rețea: WIFI/port RJ45 * Sursa de Alimentare:Built-in(AC 100~240V),DC12V * mai Multe Interfon:Până la 4 monitoare((sclavi monitor este MZ-VDP-739EM) * mai Multe Soneria:Până la 2 sonerii * ton de Apel:16 tonuri de apel opțional * Fabricat Din Acril panoul de sârmă de desen și de afișare TFT * Instalare: montare pe Suprafață(montare pe Perete)

Usa Camerei:

* Camera foto senzor: 1/4 CMOS,1200TVL * Pinhole/ 100 de grade unghi larg camera * Anti-oxidare din aliaj de aluminiu panou * Simplu de conectare cu 4-fire * IR iluminare cu LED-uri pentru o mai bună viziune de noapte * Tastatura cu LED albastru lumina de fundal pentru operațiuni de noapte * Impermeabil,rezistent la Praf și Anti-vandal * Alimentare: Alimentat de la monitor interior

Descriere:

* Următoarea Generație Smart Video interfon interfon:

Design pentru a viziona peste casa ta, de securitate, cele mai recente de monitorizare wireless tehnologie pentru deblocarea de la distanță, monitorizare, dual-mod de comunicare, înregistrare video, și mai mult.Accesa cu ușurință de a vorbi cu vizitatorul prin intermediul APLICAȚIEI.Suport APLICATIE IOS/Android sistem de smartphone și tabletă.

* Telefonul este Cheia:

Dacă ți-ai uitat cheia când închise ușa ta, utilizați telefonul pentru a debloca.A se vedea, auzi și vorbi cu oamenii(cum ar fi de curierat) ca daca nu sunt acasa, nu pierdeți niciodată orice vizitator.Este convenabil pentru bătrâni sau persoane cu mobilitate redusă pentru a deschide ușa.

* Despre extensia de sârmă:

Extensia fire nu este inclus în cutie,dar va vom oferi cele 4 core conector pentru a conecta cabluri de extensie.Puteți utiliza RVV4/Cat5/Cat6/RG59 fire să se extindă la monitor la usa, sau monitor pentru a monitoriza în funcție de nevoie de dumneavoastră, distanța maximă poate depăși 100M.

Automat Instantaneu sau de Înregistrare

Atunci când vizitator apăsați soneria de la intrare sau declanșată de detectarea mișcării, aparatul foto va realiza automat imagine sau video de înregistrare și de a salva în cardul Micro SD(card SD necesar să achiziționați separat).Puteți verifica înregistrarea prin intermediul smartphone-ul oricand.

Despre conexiune Wifi:

Vă rugăm să rețineți că wifi video interfon sistem nu înseamnă că nu aveți nevoie de sârmă de cablu.Monitor suport de rețea WIFI,dar monitorul de interior si usa este cu Fir, care asigura puterea,video muncă stabil și puteți extinde distanță mai mare.

Pachetul Inclus:

2x 7inch de culori Monitor Interior,2xMonitor placă de montaj 2x Exterior Usa Camerei,2xmounting placa 1 x adaptor de Alimentare 2x 200mm 4 pini conector 1x 200mm Rețea de Conversie cu 4pin Interfață 1x 200mm 2 pini conector 2x Șurub Sac 2x Manual de Utilizare

Notă:

1.Unele dintre sistemul android va obține un sunet de notificare în ecranul negru datorită setările de permisiune 2.Produsul suport pentru a conecta camera de supraveghere 1200TVL

1. Comenzile procesate în timp util după ce plata este verificată prin Balioilhaircare.ro. 2.Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță , va trebui să plătească în plus la distanță taxa de transport.Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță. 3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta. 4.Federația rusă cumpărătorul trebuie să ai grijă să scrii numele complet în Numele Destinatarului datorită Politica de Livrare cerință.

1. Tehnicienii nostri certificate va testa toate produsele înainte de expediere a mărfurilor. 2. Ne garantează că acest produs împotriva defectelor de fabricație și de material pentru o perioadă de 1 an de la data achiziției inițiale. 3. Element ar putea fi returnate(exclude utilizarea abuzivă) pentru restituire sau de înlocuire, în termen de 15 zile de la data la care ați primi-o. 4. Revenit marfa trebuie, în ambalajul original și includ toate accesoriile.Original costurile de transport nu sunt rambursabile.Cumpărătorul va fi responsabil pentru costurile de returnare.Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Multumesc

1.Satisfactia clientului este responsabilitatea noastră .Posibil feedback-ul ne face în avans .Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru 2.Dacă aveți orice întrebări cu bunuri sau servicii, vă Rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vă mulțumesc în avans 3.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice probleme.Vă vom răspunde imediat în zilele de lucru(9:00-18:00 UTC+8)

Etichete: tv, acasă inteligent, multi smart plug, tunya video usa, att telefoane, smart tv, monitor pc, iptv m3u, interfon video, camera ip

Unghi De Vizualizare (°) 65
Tip Sistem De Interfon
Nume De Brand TMEZON
culoare negru
suport camera Max Susține Două Unități Exterioare
Răspunde De Modul De Hands-free
Dimensiune Senzor(Inch) 1/4
Instalare Montare Pe Perete
Viziune De Noapte IR-Filtru Auto-Comutator Zi/Noapte Viziune
Tipul De Conexiune Wireless
Camera tip Senzor CMOS
Camera IP Interface No
Putere 12V
suport monitor Max Sprijini Un Monitor
Multi-limba Suport Engleză, Japoneză, Portugheză, Spaniolă
Metodă De Conectare Cu fir
Origine NC(de Origine)
Rezoluție > 420 Linii TV
Material Metal
Plug Type Priza UK
Control Acces NICI unul
Soneria Da
Samrt Acasă Interfață No
Rezistent la apa Da
Dimensiune 194*124*24mm
Kit-Ul De Configurare Două toTwo Video Interfon
Vedere La Distanță Smartphone, prin intermediul Aplicației
Tehnologia Digital
Numărul De Model MZ-IP-V739B-NE120
Camera culoare
Display Tip Ecran Ecran Tactil Color
Zona De Intrare NICI unul
Metoda De Deblocare IOS Phone,Android Telefon sau Monitor
Dimensiunea De Afișare 7

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea