Preamplificator Ton Bord, 2.0 Preamplificator Stereo HIFI NE5532 Ton Bord Preamplificator, Amplificator Preamplificador

59.79lei

103.11lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Preamplificator Ton Bord, 2.0 Preamplificator Stereo HIFI NE5532 Ton Bord Preamplificator, Amplificator Preamplificador

Corectarea condensator adoptă importate Siemens, cel mai mic efect denaturarea este mai bine, principalul filtru condensator adoptă importate chimice capacitate de 2x3300UF, Utilizați mai mult de 3A și rectifica, curent continuu pentru a asigura un sprijin puternic.

Alege din metal rezistenta la inele, la o precizie de +/- 1% inele metalice de film de rezistență este folosit în circuitul principal, asigura masina are bun semnal-zgomot.

PCB-ul folosit de 1.6 mm grosime, dublu față-verso bord, 2.0 oz gros de cupru, staniu întregul proces, pentru a asigura o bună performanță de dimensiunea curentă.Primul-rata de PCB de calitate.

Folosind pe deplin praf potențiometru, performanța este mult mai stabil, mai durabil decât obișnuit potențiometru.

Clasa aa paralel tipul de reglare de alimentare reglementate caracteristicile de mare viteză, zgomot redus, rezistența internă.În zgomot, muzica sentiment de detaliu și extensie, etc., sunt toate seriile de alimentare reglementate nu se poate realiza.

Tandem comutator de presiune nu paralel cu sarcina dinamică de performanță de bine, pentru că șirul atunci când conducție gradul de putere de lumină ajustare tub este scăzută, aproximativ b, astfel încât sarcina dinamică accelerează de la zero la 60 ma, puterea sursă de curent constant, în paralel, a fost o mulțime de a regla tub, care Operează într-o clasă, pentru încărcare dinamică de la 30 ma până la 90, cei doi reflecta viteza trebuie să fie diferite.

Întregul circuit de mers pe jos linie layout este destul de precis, rațional ansamblu de circuite imprimate linie de mijloc de împământare la un moment dat.Munca este stabil și de încredere, de joasă frecvență ence compus dintr-un puternic și puternic, semnal-zgomot, gama dinamica este largă; detalii Clare, răspuns tranzitoriu, jucând tot felul de muzică sunt în față, aduce sunetul din mediul înconjurător, în familie are o performanță foarte bună.

Aceasta placa cu comutator de sunet, de înaltă și joasă sunete atunci când trecerea de la sunetul poate fi ajustat

Tensiune de alimentare: AC12V-0-AC12V sau 15V

Culoare: albastru

Material: plastic

Dimensiune: 146x68mm

Conținutul Pachetului:

1 * Regulator De Tensiune

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Balioilhaircare.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Balioilhaircare.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

Etichete: ne5532 preamp, modul amplificator de bord, phono preamp, fi amplificator hifi, ad797, dual ne5532 preamp bord, opa2134pa, 6ca7 el34, microphon preamp, preamplifi

Compatibil Audio Și Video Echipament De Stil Echipamente Audio Profesionale
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea