Panou Solar Ventilator de Evacuare, 5V10W rezistent la apa Solar de Evacuare Ventilator, Portabil Ventilator de Evacuare pentru RVs, Sere, Case de Companie

72.47lei

103.52lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Energia solară, ventilator de Evacuare folosește panouri solare ca sursă de alimentare, Dotate cu USB standard regulator de tensiune pentru a menține 5 ~ 6V ieșire, poate fi utilizat în aer liber oricând, oriunde, convenabil și rapid.

De înaltă eficiență de conversie -- eficiența singur cristal de celule solare este la fel de mare ca 20%.În aer liber panouri solare eficient poate converti lumina soarelui în energie electrică.

IP65 rezistent la apa -- panou Solar adopte rășină epoxidică suprafață laminat, rezistent la apa IP65 poate adapta la mediul dur exterior, pentru a îmbunătăți durabilitatea.

Elimina mirosul ... Asta portabil ventilator de evacuare pot ajuta în mod eficient vă menține fluxul de aer interior, păstrând aerul curat poate ajuta să elimine mirosul de animale de companie, tutun, etc.

Gamă largă de aplicații -- Potrivit pentru bucatarie, sere, case de companie, pui de casa, case în copaci și RVs, etc., menținerea confortabil niveluri de temperatură.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Tip De Element: Panou Solar Ventilator De Evacuare

USB * iesire: 5V 1000ma

Dimensiune panou: Aprox. 218 x 190 x 2.5 mm/8.6 x 7.5 x 0,1 în

Ventilator de evacuare dimensiune: Aprox. 120 x 120 x 25mm/4.7 x 4.7 x 1.0 în

Putere: 10w

Tensiune de alimentare: 5v

Curent: 2A

Interfață de ieșire: dual USB plus DC

Culoare: negru

Material: siliciu monocristalin + ABS

Dimensiuni: 220*190*2.5 mm

Conținutul Pachetului:

1 * Energia Solară Panou

1 * Ventilator De Evacuare

1 * Carabină

4 * ventuza

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: ventilator baie, înguste ventilator de baie, 220v ventilator de evacuare, extractor pentru baie, solar cu efect de seră fan, solar de ventilație ventilator bărci, agățat ventilator 220v, jason ventilator 220v, ventilator de evacuare toaletă, ventilator cu efect de seră

Certificare NICI unul
Nume De Brand Cikuso
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea