2 buc 15.7 Inch Pătrat în Formă de Tabel picioare Metalice Masa de Birou Picioarele Stil Nordic Picioare de Mobilier DIY Mestesuguri Mobilier Accesorii

147.50lei

295.00lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Specificații:

--Material: Fier

- Tehnologie:Fier de artă

--Dimensiune: Înălțime:15.7"; Lungime:11.4"

-- Culoare: Negru

--Suma: 2

Caracteristici & Detalii

【MARE de MATERIALE METALICE】-picioare din aceste tabele sunt realizate din bare de fier și pot fi vopsite de către clienții înșiși, în culori diferite de DIY

【STIL INDUSTRIAL PICIOARE】- Oțel picioarele mesei sunt vopsite la suprafata pentru aspectul neted și anti-zgârieturi.De asemenea, poate fi folosit cu scânduri de lemn, vechi de mese pentru a obține un nou stil industrial masa imediat.

【MARE CAPACITATE de ÎNCĂRCARE】- Gros țevi din oțel oferă aceste birou de picioare calități, cum ar fi de înaltă rezistență, non-rupt.Ele pot sprijini tabelele de greutate de până la 300 kg(661lbs).Stil trapez oferă mai multă stabilitate excelenta.

【EFORT de ASAMBLARE】- bancă picioarele nu sunt complicat de instalat deoarece am pre gaura-le și oferim șuruburi.Potrivit pentru toate tipurile de lemn.Rapid și ușor pentru a termina treaba.

【EXTINS SCENARIU de UTILIZARE】- Astea grele baze de masă sunt ideale pentru mese de cafea, mese laterale, consola de mese, TV, dulapuri, noptiere, birou, bancă, etc. Upgrade cameră cu produsul nostru!!!

Note:

--În timpul transportului, produsul poate fi oxidat și ruginite.Noi oferim o cârpă de curățare accesorii pentru a facilita utilizatorului pentru a curăța ruginit loc.

Pachetul Includeds:

--2x Masa Picioare (1 Pereche picioarele mesei, care nu sunt incluse la masă)

--1x Set de șuruburi

--4x Etaj Protector

Etichete: mobilier de nivelare picior, masă de metal, masa pliabila picioare, birou picior de aur, MOBILIER, metalic picior de masă, masa picior, stejar masă de cafea picioare, argint alamă picioare, din lemn de păr pin picioare

Material Metal
Utilizarea Tabelul
Numărul De Model Accesorii De Mobilier
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea