Încărcare USB Mini Senzor Far Lanterna XPE COB LED Faruri cu Degetul Inducție Camping Pescuit Frontal Lumina Cap

38.69lei

51.58lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Încărcare USB Mini Senzor Far Lanterna XPE COB LED Faruri cu Degetul Inducție Camping Pescuit Frontală Cap de Lumină Built-in Baterie

Caracteristică:

1. De înaltă rezistență ABS shell, la 30 de metri drop-dovada, pe deplin protejează structura internă; multi-unghi faruri poate fi ajustat în mod liber pentru a satisface diverse nevoile de iluminat.

2. Speciale întrerupător dublu de design, acesta are două switch-uri, apăsați butonul și comutator senzor, pentru a se asigura că va schimba modul.

3. De mare capacitate baterii reîncărcabile pot oferi durată de energie de lungă durată și în condiții de siguranță de sport în aer liber.

4. Portul USB de încărcare oferă o mai convenabilă sursă de energie, cu o putere inteligent de afișare, care poate înțelege statutul de putere în timp real.

5. Deget-de detectare faruri poate fi pornit sau oprit prin fluturând mâna în sus și în jos 10cm de la faruri.

6. Există 5 moduri de apăsarea comutatorului: lumină albă puternică-slabă lumină albă-albă explozie de lumină flash-lumină albă, lumină de inundații-lumină roșie intermitentă, 1 modul de comutator senzor: lumină puternică.

7. Scenarii de utilizare: transportul zilnic, speologie, de camping, de predare, de patrulare, de vânătoare, posibilitate de drumeții, de cautare, de auto-apărare, pescuit de noapte, noapte de echitatie, care rulează, etc.

Caietul de sarcini:

Sursă de lumină: XPG COB LED

Material: ABS

Produs greutate: 50g

Configurare: lumina principala susținere cablu USB

Caietul de sarcini baterie: built-in baterie de litiu polimer

Capacitatea bateriei: 1200 mA

Flux luminos: maxim 200LM

Indice de impermeabilitate: IPX6

Timp de încărcare: 2.5 ore

Timp de descărcare de gestiune: 3-5 ore

Ambalare dimensiuni cutie: 10*7*5 CM

Cutie de viteze: 5 trepte de inducție (comutator principal: lumină albă puternică-slabă lumină albă-lumină albă intermitentă-alb de lumină de inundații-lumină roșie intermitentă, comutator senzor: mișcați mâna în sus și în jos 10cm de la far pentru a activa sau dezactiva)

Pachetul include:

1 * Faruri

1 * Bandă de susținere

1 * cablu USB

Plata

1)Vom accepta Alipay.West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW.

2)Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3)Dacă nu se poate verifica imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă: Dacă ați decis să cumpere acest element,vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate,astfel încât să putem livra la tine mai repede.

Transport Garantie

12 luni fabricarea de garanție limitată pentru produsele cu defect.

Dacă doriți pentru a trimite înapoi produsele defecte,vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți imagini sau video,vom discuta despre metoda de a rezolva această problemă cu tine.

Te rog trimite produse defecte în termen de garanție prriod.

Vom asigurați-vă că produsele sunt pe deplin protejate în livrare atunci când ambalare,și vom face noastre cele mai bune pentru a preveni deteriorarea la transport.

100% Adevarata.

Despre Taxe Vamale

Acest lucru depinde de politica Vamală în țara dumneavoastră, ați putea fi percepute taxele vamale și taxele pentru ceva achiziționate on-line.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.Dar, de obicei, nu aveți nevoie să se ocupe de această problemă.

Rambursare A Reveni

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni

3) va Vom returna INTEGRAL WINNIGN VALOAREA OFERTEI,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU,puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,am sincerel vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (Cinci Stele) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: led chirurgie, cob far, gratar de lumină led-uri, 2000lm led far, jetbeam, COB, 12 led far, r3 led mini far, h faruri led, fenix far

Fascicul De Unghiul 60°
Numărul De Model HL4Q607
Putere 5W
Tip De Element Faruri
Scopul Camping/Vanatoare/Drumeții/Pescuit/Explorarea/Noapte de mers pe jos/cu Bicicleta/Alergare
Sursa De Lumina led
Certificare ce
Tip Baterie LITIU-ION
Modelul de Margele de LED-uri Alte
Nume De Brand WASAGA
Origine NC(de Origine)
Comutator De Mod Joasă/Medie/Înaltă
Rezistent la apa Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea