Bentoy Fete Drăguț Urs Holograma Laser Umăr Sac Impermeabil Sac De Plajă Femei Călătorie Pungi De Cumpărături De Moda Mare Sac De Mesager

58.97lei

85.48lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bentoy Milkjoy Nou Urs Holograma Laser Umăr Sac Impermeabil Sac De Plajă Femei Călătorie Pungi De Cumpărături De Moda Mare Sac De Mesager

Dimensiuni:33cm*34cm

Măsurată prin mâini, pls permite 1-3 cm de eroare.

(1 cm=0.39 inch)

Culorile de pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite de produsul real culori

în funcție de setările monitorului.

1. Acceptam Alipay.

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata.Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.

1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

2. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.

3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.

4. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

1. Dacă doriți să returnați produsul(e) repararea / înlocuirea / rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.sau, puteți alege să aveți un înlocuitor .

1. Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunoașteți problema .

2. Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat.Pe de altă parte,feedback-ul poate fi folosit ca shopping-referi.

Etichete: bentoy milkjoy, geantă de mână, Holograma 3d, mare transportator geanta de voiaj, sac principală ro răchită, silicon urs geantă de mână, bărbați pungi mari, geanta de plaja femei, cea mai mare geantă de plajă, ambreiaj kymco

Exterior Deschide Buzunarul
Duritate MOALE
Model Tip Printuri De Animale
Decor Desene Animate De Imprimare
Numărul De Model Bentoy 322
Material Principal PU
Tip De Închidere Hasp
Forma Cutie
Ocazie Versatil
Tip De Element Genți de mână
Tipuri de saci Top-Saci Mâner
Numărul de Mânere/Curele Două
Genți De Mână De Tip Totes
Origine NC(de Origine)
Stil Moda
Gen FEMEI
Materiale De Captuseala Poliester
Interior Nu De Buzunar

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea