60 buc Student 0,7 mm profesie 4 În 1 Pix Creative 4 Culori Pix Pentru Birou Copii Scoala de Aprovizionare

96.25lei

141.55lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

60 buc Student 0,7 mm profesie 4 În 1 Pix Creative 4 Culori Pix Pentru Birou Copii Scoala de Aprovizionare

caracteristică: Stare: 100% de brand nou Culoare: ca imagine material: plastic Culoare: patru culori pix De scriere: 0.7 mm Cantitate: 60pcs 1. Vă rugăm să rețineți că fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați partea a dimensiuni descriere. 2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să acorde o atenție la diferența de 1-6mm, te rog să mă ierți. 3. Datorită monitoare diferite, pot exista unele aberatiile cromatice.Dar garantăm că stilul este același așa cum se arată în fotografie.Vă mulțumesc!

Stimate Client Vă rugăm să consultați următoarele sfaturi transport 1. Ne va livra în termen de 1-3 zile lucrătoare după confirmarea plății. 2.Am expediat doar la comanda confirmată adresa, adresa dvs. de ordine trebuie să coincidă cu adresa destinatarului. 3. Uneori este nevoie de mai mult pentru a ajunge din cauza vremii nefavorabile, care irosește timp de vămuire.Prin urmare, dacă nu primesc mărfurile la timp, vă rugăm să fie pacient.Dacă încă nu ați primit elementul în termen de 60 de zile, vă rugăm să contactați-ne și te va ajuta să-l urmăriți.metoda de plata 1:Vom accepta Alipay pe Balioilhaircare.ro. 2: puteți plăti cu Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar. 3: Accepta toate plățile prin plată securizat procesor ESCROW.politica de rambursare Numai produsele defecte vor oferi un schimb.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 40 de zile de la data de a plasa comanda.După ce vom primi produsul, poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru întoarcerea ta.Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate continuare costurile de transport.Feedback-ul 1. Vă rugăm să confirmați primirea de la primirea produsului. 2. Dacă aveți orice întrebări despre produsele primite, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți. 3. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv.Vom face același lucru pentru tine cât mai curând posibil.Vă mulțumesc! 4.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul de la primirea produsului, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare înainte de a reveni la feedback neutru sau negativ.

Etichete: pen școală, pix japonia, pix pix metalic, pix metalic, pix, mult pen, deli pen, pixul scrie, bază de alcool marker, biro pen

Proprietăți Cerneală Gras
Greutate 815g
Nume De Brand BAIHUIWEN
Scris Punctul 0,7 mm
Origine NC(de Origine)
Poate Fi Ștearsă Sau Nu No
Tip pix
Material Metal
Noutate No
Pachet 60pcs
Umple de culoare Roșu Albastru Verde Negru
Utilizarea Birou & Scoala Pen
Numărul De Model 000113
Numele produsului pix

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea