35-55CM Alb Film Monstru Abominabil om de Zapada Everest Figura Jucărie de Pluș Moale Umplute Papusa Cadou pentru Copii Amuzant

45.96lei

51.08lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Principalele Culoare: CA Imagine Arată 55cm Film Monstru Abominabil om de Zapada Everest Figura Jucărie de Pluș Moale Umplute Film Papusa Monstru Abominabil om de Zăpadă Figura Jucărie de Pluș Moale Umplute Papusa Copii Cadou Repere: Abominabile de Desene animate Anime Moale Jucărie de Pluș Umplute Papusa Copii Cadou Jucărie Descriere: 1.Aceste cadouri minunate pentru copii mici și sunt foarte distractiv de a colecta. 2.Aceasta jucarie de plus este foarte drăguț,copilul dumneavoastră trebuie să-l place foarte mult. 3.Realizate din pluș moale, se simte confortabil și potrivite pentru copii să se joace cu.Caracteristici: Tema:Abominabile Material:Pluș Umplut:PP Bumbac Culoare:Alb Tip:Jucarie de Plus Dimensiune:Aproximativ 35cm,55cm Pachetul Include: 1 x jucarie de Plus(Doar o jucărie de pluș,alții nu sunt incluse)

Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Etichete: abominabil de pluș, everest de pluș, de pluș, alien perna, everest jucărie, zhdun, gyarados jucărie, plus everest abominabile, plus urât, urâciune figura

Intervalul De Vârstă > 3 ani
Animale Personaj De Desene Animate
Material de pluș
Gen Unisex
Numărul De Model yi ge wan ju
Tema TV & Film Caracter
Tip De Pluș/Nano Papusa
Nume De Brand NoEnName_Null
Forma Geniu
Umplere PP Bumbac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea