1 Buc Motocicleta Faruri LED Metal 3W Rotund Spoturi Masina Electrica de Ceață Lumina de Styling Auto 400LM de Iluminare a Vehiculului

62.35lei

69.29lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Motocicleta Faruri LED Metal 3W Rotund Spoturi Masina Electrica de Ceață Lumina de Styling Auto 400LM de Iluminare a Vehiculului

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 75*60*60mm

Tensiune:12V

Curent: 700MA

Putere: 3W

Flux: 400LM

Temperatura de culoare: 6000K

Viata: 30000h

Caracteristici:

Potrivit pentru vehicule electrice, motociclete și triciclu electric

Lumina reflectoarelor efectul este bun,iradierea de economisire a energiei,protecția mediului,durată lungă de viață

Pachetul Inclus:

1buc lumină LED-uri

Notă:

1. Dacă aveți orice întrebări înainte sau după cumpărare,vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în primul rând,vom ajunge înapoi la tine în termen de o zi lucrătoare, vă Rugăm să fie răbdare.

2. Când plasați o comandă, pentru a alege metoda de livrare si plata comenzii, inclusiv de transport maritim.După ce plata este finalizată, va vom trimite produsul în termen de 3-7 zile.

3. Datorită diferite de vămuire ori în diferite țări, nu putem garanta timpul de livrare de la toate transporturile internaționale.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine.

5. Dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și service,Un serviciu de 5 Stele feedback-ul Pozitiv va fi mult mai apreciat.

Etichete: cafe racer coada, extern motocicleta faruri led, clipi de motociclete de condus, faruri cu led-uri motociclist, harley, faro motocicleta, a condus motocicleta lumina de ceață, led motocicle, ce motocicleta faruri rotunde, yamaha xt faruri

Nume De Brand JIUWAN
Înălțime Element 6cm
Temperatura De Culoare 6000K
Element De Lungime 7.5cm
Sursa De Lumina led
Tensiune 12V
Articol Greutate 0.1kg
Lățime Produs 6cm
Lumeni 400lm
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea